Ga naar de inhoud

Locaties en bereikbaarheid

SPRING heeft performances op meerdere locaties binnen Utrecht.

Stadsschouwburg Utrecht (SSBU)

Zalen: Festivalhart, Mevr. Dudok, Grote Zaal, Blauwe Zaal, Hekmanfoyer, Dudokfoyer, Zocherfoyer
Adres: Lucasbolwerk 24, 3512 EJ Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. De Stadsschouwburg Utrecht is aan de rand van het centrum.

Vanaf Utrecht Centraal Station is het 15 minuten lopen.

Ook kun je de bus nemen en uitstappen bij bushalte Stadsschouwburg. Hier stap je direct voor de deur van de Stadsschouwburg uit.

We raden af om met de auto te komen aangezien de locatie middenin het centrum ligt. Toch met de auto? Dan kun je op de Maliebaan parkeren. Dit is op 5 minuten loopafstand van de Stadsschouwburg. Je kunt ook gebruik maken van één van de parkeergarages in de buurt; Parkeergarage Kruisstraat op 3 min loopafstand of Parkeergarage Grifthoek op 9 minuten loopafstand. Ook kun je ervoor kiezen om de auto te parkeren bij P&R Utrecht Science park en vanaf hier met een combikaartje voor parkeren en reizen de bus te nemen voor 15 minuten naar de Stadsschouwburg.


Theater Kikker

Zalen: Grote Zaal, Kleine Zaal
Adres: Ganzenmarkt 14, 3512 GD Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Theater Kikker is in het centrum van Utrecht.

Vanaf Utrecht Centraal is het ongeveer 10 minuten lopen naar Theater Kikker.

Het centrum van Utrecht is met de auto moeilijk bereikbaar en parkeergelegenheid vlak bij Theater Kikker is schaars en altijd betaald. Ook valt Theater Kikker binnen de milieuzone, wat betekent dat bepaalde dieselvoertuigen er geen toegang hebben. We raden je aan om, als het mogelijk is, gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Schuin tegenover Theater Kikker, onder het Stadhuis, is een fietsenstalling van U-Stal. Deze is gratis als je je fiets dezelfde dag weer ophaalt. De stalling is op do, vr en za tot 4u00 ’s nachts geopend, op andere dagen tot 24u00.
Korte Minnebroederstraat 2, Utrecht | tel: 030-2861579. Kijk voor informatie over openingstijden en prijzen op u-stal.nl.


Het Huis Utrecht

Zalen: Theaterzaal, Koepelzaal, Studio 1, Studio 2, Studio 3
Adres: Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Het Huis Utrecht is gevestigd aan de Boorstraat, een zijstraat van de Amsterdamsestraatweg.

Vanaf Utrecht Centraal neem je buslijn 3 richting Zuilen. Stap uit bij de halte Herenweg (4 min lopen) of bij de halte Viaduct (2 min lopen).

Het Huis Utrecht bevindt zich op loopafstand (ongeveer 14 minuten / 1km) van Utrecht Centraal.

Met de auto is Het Huis Utrecht ook goed te bereiken maar houdt er dan wel rekening mee dat je betaald parkeert rondom het pand. Op ongeveer 10 minuten lopen vanaf Het Huis Utrecht kan je je auto 24/7 parkeren in parkeergarage Paardenveld.


Utrecht Centraal Station

Adres: Stationshal 305, 3511 CA Utrecht
De installatie Lichtgang vindt plaats in de pop up store.

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Station Utrecht Centraal is het centraal station van Utrecht en ligt aan de rand van het centrum direct naast winkelcentrum Hoog Catharijne.

Er zijn vier bemenste fietsenstallingen bij het Centraal station en onbewaakte fietsparkeerplaatsen.

Parkeren op straat is in de omgeving van het centraal station erg duur. Wij raden het af. Het ophalen en brengen van mensen van en naar het station mogelijk bij de zogenaamde kiss en ride. De kiss en ride bevindt zich aan de binnenstadskant van het station, ter hoogte van Busstation Centrumzijde aan het stationsplein. Je kunt o.a. parkeren in Parkeergarage Stationsstraat.


PaardenKathedraal

Adres: Veeartsenijstraat 155, 3572 DD Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. De Paardenkathedraal is de thuisbasis van Theater Utrecht.

Vanaf Utrecht Centraal kan je de stadsbus 28 (richting De Uithof P + R) nemen, uitstappen bij halte Oorsprongpark, oversteken en Veeartsenijstraat inlopen (theater na ca 300 m aan de rechterzijde).

De Paardenkathedraal heeft geen eigen parkeergelegenheid. Het is wel mogelijk met de auto tot voor de ingang te rijden om iemand af te zetten. Rond het theater zijn diverse betaalde parkeerplaatsen aanwezig.


BAK

Adres: Pauwstraat 13A, 3512 TG Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. BAK ligt in het centrum van Utrecht.

Te voet vanaf Utrecht Centraal en winkelcentrum Hoog Catharijne  is het tien minuten lopen.

Met openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal: neem bus 2/8/28/50/55/73/74/77 naar de Neude en sla links de Loeff Berchmakerstraat in, en dan links de Pauwstraat in.

Aangezien BAK in het centrum ligt, is het moeilijk te bereiken met de auto.


de Neude

Adres: Neude, 3511 AJ Utrecht.

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Neude ligt in het centrum van Utrecht.

Vanaf Utrecht Centraal door winkelcentrum Hoog Catharijne is Neude ongeveer 10 minuten lopen.

Met openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal: neem bus 2/8/28/50/55/73/74 of 77 en stap uit bij halte Neude.

We raden het af om met de auto te komen. Een groot deel van het centrum in Utrecht is autovrij, en Neude kan dus moeilijk te bereiken zijn met de auto. Parkeerruimte is schaars en duur. Toch met de auto? De dichtstbijzijnde parkeergarage is Q-Park La Vie.


Karma Kebab

Adres: Kanaalweg 50, 3526 KM Utrecht.

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Karma Kebab ligt aan de Kanaalweg, in de buurt van de Balijebrug.

Vanaf Utrecht Centraal is Karma Kebab 25-30 min lopen.

Met openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal: neem bus 65/74/77 of 85 stap uit bij halte Lanslaan. Loop dan richting de Koningin Wilhelminalaan en de Balijebrug. Ga dan naar rechts, de Kanaalweg in. 

Betaald parkeren is mogelijk in de buurt bij de Koningin Wilhelminalaan. Gratis parkeren mogelijk in de Europalaan.


Savannah Bay

Adres: Telingstraat 13, 3512 GV Utrecht.

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Savannah Bay ligt in het centrum van Utrecht.

Vanaf Utrecht Centraal is Savannah Bay 10 minuten lopen.

Met openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal: neem bus 2/8/28/50/55/73/74 of 77 en stap uit bij halte Neude. Loop via de Neude Kintgenshaven in, en ga dan naar rechts de Telingstraat in. 

Wij raden af om met de auto te komen. Een groot deel van het centrum is autovrij, dus het kan zijn dat Savannah Bay moeilijk te bereiken is. Je kan eventueel parkeren bij de Neude in de buurt, in Q-Park La Vie.


Voetbalclub SC Faja Lobi KDS

De voetbalclub is op het dak van de IKEA Utrecht.
Adres: Rooseveltlaan 1116, 3526 BT Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Faja Lobi KDC ligt in Kanaleneiland.

Fiets: Fiets eerst naar de meubelboulevard en vervolgens naar IKEA (Van Renselaerlaan). Fiets over de Van Renselaerlaan voor de parkeergarage van IKEA langs en neem de eerste straat links. Dit is de Aziëlaan. Ga aan het eind van de Aziëlaan weer linksaf, het fietspad op. Je ziet nu de ingang van Faja Lobi KDS liggen. Door de deur met opschrift ‘Faja Lobi KDS ingang voor wandelaars en fietsers’. Zet je fiets in de fietsenstalling. Achter je de toegangsdeur tot het sportcomplex. Neem de lift of de trap naar de tweede verdieping.

OV: Neem buslijn 7 ‘Kanaleneiland’ vanaf Utrecht Centraal Station Jaarbeurszijde. Stap uit bij halte Aziëlaan. Die halte ligt voor de parkeergarage van IKEA aan de Van Renselaerlaan. Loop terug over de Van Renselaerlaan, voor de parkeergarage van IKEA langs en neem de eerste straat links. Dit is de Aziëlaan. Ga aan het eind van de Aziëlaan weer linksaf. Je ziet nu de ingang van Faja Lobi KDS liggen. Ga door de deur met opschrift ‘Faja Lobi KDS ingang voor wandelaars en fietsers’. Links de toegangsdeur tot het sportcomplex. Neem de lift of de trap naar de tweede verdieping.

Auto: Voer in het navigatiesysteem van de auto in het adres Columbuslaan 540, Utrecht in. Tegenover dit adres ligt de ingang van de parkeergarage van IKEA die je moet hebben. Is de ingang afgesloten met een hek? Bel even aan. Heet hek wordt voor je geopend. Rij in de parkeergarage op de onderste verdieping helemaal naar achteren en parkeer daar je auto. Ga bij het bord ‘ingang SV Faja Lobi KDS’ het trapje op. Je vindt aan je rechterhand de toegangsdeur tot het sportcomplex. Neem de lift of de trap naar de tweede verdieping. Wanneer je weer weggaat: is de ingang van de parkeergarage afgesloten?  Rij tot vlak voor het hek. Dat gaat vanzelf op.

Beweging aan Beweging uit