Ga naar de inhoud

Festival

Alles wat je moet weten over SPRING 2024.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag met betrekking tot het festival? We hopen hem alvast voor je te kunnen beantwoorden in deze lijst van veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Kaartverkoop info

Prijzen

De prijzen met en zonder korting staan op de website aangegeven. Korting is beschikbaar voor studenten en U-pas houders. Het is niet mogelijk om met een Podium Cadeaukaart te betalen.

Algemene voorwaarden
  • Kom op tijd. Na aanvang van de voorstelling is toegang niet meer mogelijk
  • Reeds gekochte kaarten kunnen niet geretourneerd of geruild worden
  • Wijzigingen in het programma onder voorbehoud
Online kaartverkoop

Tickets voor SPRING kunnen alleen online via onze website gekocht worden.

Geef een toegift

We vragen ons publiek een extra entreekaartje te kopen voor iemand die zelf niet de financiële mogelijkheden heeft om een ticket voor een voorstelling te kopen. Als je een donatie doet, kan ook dit publiek genieten van SPRING. Hiermee zetten we samen in op inclusiviteit en toegankelijkheid en onderstrepen we de verbindende kracht van kunst en cultuur in onze samenleving.

Lees meer

Privacybeleid

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Lees hier ons privacy statement voor meer informatie. Mocht je ondanks onze zorgvuldige omgang met je gegevens niet in onze database terecht willen komen, dan bieden we de mogelijkheid om anoniem kaarten te kopen via de website met ‘Login zonder account’.

Locaties en bereikbaarheid

SPRING heeft performances op meerdere locaties binnen Utrecht.

Locaties en bereikbaarheid

Word vrijwilliger

Wil jij bij een internationaal festival achter de schermen betrokken zijn en proeven van de zinderende, artistieke sfeer? Meld je aan als vrijwilliger van het SPRING Performing Arts Festival!

Lees meer

Toegankelijkheid

SPRING wil toegankelijk zijn, voor iedereen. Daarom richt SPRING ook de aandacht op de toegankelijkheid van het festival.

Een deel van het programma van SPRING is geschikt voor mensen met een fysieke, auditieve, visuele en cognitieve beperking. Op de voorstellingspagina staat onderaan de pagina onder het kopje ’toegankelijkheid’ met icoontjes aangegeven of de voorstelling toegankelijk is voor publiek met een fysieke beperking, auditieve beperking en/of een visuele beperking.

Heb je een cognitieve beperking? Dan adviseren we je graag op maat. Stuur je vraag/wens naar toegankelijkheid@springutrecht.nl.

Ook proberen we onze locaties zo toegankelijk mogelijk te maken, bijvoorbeeld voor bezoekers in een rolstoel. In de link hieronder vind je de toegankelijkheid, waaronder de hoeveelheid rolstoelplaatsen, per locatie. Rolstoelplaatsen kun je reserveren door een e-mail te sturen aan kassa@springutrecht.nl.

Locaties en toegankelijkheid

Beweging aan Beweging uit