Ga naar de inhoud

Geef een toegift

Geef een toegift: koop een extra ticket voor iemand die het zelf niet kan betalen.

We vragen ons publiek een extra entreekaartje te kopen voor iemand die zelf niet de financiële mogelijkheden heeft om een ticket voor een voorstelling te kopen. Als je een donatie doet, kan ook dit publiek genieten van SPRING. Hiermee zetten we samen in op inclusiviteit en toegankelijkheid en onderstrepen we de verbindende kracht van kunst en cultuur in onze samenleving.

Hoe werkt het

SPRING biedt een Toegift aan voor het kortingstarief van € 15,-. Bij het bestellen van tickets voor SPRING Performing Arts Festival op deze website krijg je in het bestelproces de mogelijkheid om een donatie te doen. Je kunt daar kiezen voor verschillende bedragen. Het donatiebedrag van €15 is voor Geef een Toegift. De overige bedragen (€3, €5, €10, €20 of €30) zijn donaties bestemd voor SPRING, waarmee je het mede mogelijk maakt dat hedendaagse, jonge theatermakers en choreografen de kans krijgen zich te presenteren in Utrecht.
Je kunt ook een losse Toegift kopen. Dat kan via deze link.

SPRING werkt voor deze actie samen met de Armoedecoalitie, Voedselbank, Welkom in Utrecht en de Voorkamer. Zij zorgen ervoor dat je ticket terecht komt bij financieel minder draagkrachtigen uit Utrecht die SPRING graag wil bezoeken.

Alvast veel dank voor je bijdrage aan Geef een Toegift!

Geef een Toegift is een project van De Verenigde Podiumkunstenfestivals, het samenwerkingsverband van meer dan 40 landelijke festivals.

Beweging aan Beweging uit