Ga naar de inhoud
  • SPRING Academy

Workshop met Original Bomber Crew

Datum / Data
wo 22 mei 2024
Locatie
ZimiHC Zuilen
Duur
19:00-22:00
Taal
Engels
Prijs
Pay what you can
Editie
SPRING 2024

Get ready to move! Doe mee met de Original Bomber Crew Workshop op 22 mei!

Heb jij een passie voor breaking, capoeira, graffiti, rap, of skateboarden? Dan is onze OBC Workshop op 22 mei in ZimiHC Zuilen perfect voor jou!

Tijdens deze workshop gaan we ons verdiepen in Street Movements zoals breaking, capoeira, graffiti, rap, en skateboarden. We gaan de essentie van deze bewegingen verkennen, geïnspireerd door hun vechtlust en unieke smaken. Vanuit het DNA van een dans die vecht, ontwikkelen we onze eigen onderscheidende stijlen, die verbonden zijn met de realiteit van onze levens. Tijdens de workshop deelt Original Bomber Crew, een jong danscollectief uit Teresina, Brazilië, improvisatiespellen die hun inspiratie vormden voor het creatieve proces van hun voorstelling tReta, a performative invasion. Deze voorstelling vindt plaats op SPRING Performing Arts Festival op zaterdag 25 en zondag 26 mei. tReta gebruikt de geluiden en bewegingen uit de stedelijke cultuur, om opstanden tegen onderdrukking, de dagelijkse strijd, en het moment van samenzijn te koesteren.

Omdat we willen dat iedereen kan meedoen, bieden we een pay-what-you-can systeem – of het nu 5, 10 of 15 euro is, je kunt meedoen aan de workshop en €5 korting krijgen op tickets voor tReta!

De plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je je plaats reserveert door je vroeg aan te melden via onze registratielink.

Delen

Beweging aan Beweging uit