Ga naar de inhoud
  • Long Table Talk
  • SPRING Academy

Long Table Talk: Speculative Storytelling

Andrea Božić and Julia Willms | TILT
Datum / Data
za 25 mei 18:15
Locatie
Stadsschouwburg Utrecht Dudokfoyer
Duur
60 min
Taal
Engels
Prijs
Gratis
Thema's
Performing speculations
Editie
SPRING 2024

Let’s tell the unknown.  

Hoe vertellen we verhalen die (nog) niet hebben plaatsgevonden, of die we niet kunnen navertellen op basis van onze eigen ervaringen? We dromen over een specifiek toekomstbeeld of speculeren over het verleden op basis van archieven. In deze Long Table Talk duiken we in de mogelijkheden van storytelling op basis van speculatie. SPRING makers Julia Willms en Andrea Bozic van de voorstelling Within Cells Interlinked zijn te gast bij dit collectieve gesprek.  

De Long Table Talks is een nieuw format binnen SPRING festival, gebaseerd op de methode van het Amerikaanse theatercollectief Split Britches. Het is een gespreksvorm die iedereen uitnodigt deel te nemen aan het gesprek, op gelijkwaardige manier met experts en kunstenaars. “De Long Table is a dinner party structured by etiquette, where conversation is the only course.” Je bent ook welkom om alleen te luisteren. 

Naast ‘Speculative Storytelling’ organiseren we ook een Long Table Talk over ‘Staging Climate’. Of bezoek een van onze verdiepende Topic Talks over ‘War on Stage’ of ‘Ownership & (De)colonial Practices’.

De voertaal van de Topic Talks en Long Table Talks is Engels. 

Delen

Maker

Andrea Božić and Julia Willms | TILT

Beweging aan Beweging uit