Ga naar de inhoud
  • Nieuws

Podcast met makers Samara Hersch en Gosia Wdowik

19.04.2023

Er is een nieuwe aflevering van onze podcast SPRING in het Diepe waarin we met de makers spreken over voorstellingen die te zien zijn op SPRING. Deze keer met jonge, internationale makers Samara Hersch en Gosia Wdowik. Van beiden gaat een nieuwe productie in (Nederlandse) première op SPRING.

“Theatre is a place of potential.” – Gosia Wdowik

In aflevering 2 van het 2023-seizoen van SPRING in het Diepe gaat podcast-host Luuk Heezen het gesprek aan met makers Samara Hersch en Gosia Wdowik. Van de Australische maker Samara Hersch gaat haar nieuwe productie It’s Going to Get Dark in première tijdens het festival. Het werk She was a friend of someone else van de Poolse maker Gosia Wdowik beleeft haar Nederlandse première op SPRING. De makers vertellen over hun voorstellingen en bespreken hoe theater gebruikt kan worden om bepaalde groepen een stem te geven en gesprekken over urgente thema’s aan te gaan.

In de volgende afleveringen zal Luuk met meer makers praten over de voorstellingen van het programma van SPRING 2023. Kijk uit naar namen als Lucy Wilke, Pawel Dudus en Kim_Twiddle van de productie SCORES THAT SHAPED OUR FRIENDSHIP .

De aflevering is 24 minuten lang. Luister hier naar de aflevering:

Delen

Beweging aan Beweging uit