Ga naar de inhoud
  • Nieuws

SPRING 2024 van 23 mei t/m 1 juni

05.06.2023

Save the date!

Heb jij ook zo genoten van SPRING 2023? Tien dagen lang stond Utrecht in het teken van vernieuwend theater, adembenemende dans, VR installaties en bijzondere voorstellingen in de openbare ruimte. Het was een onvergetelijke editie met veel uitverkochte voorstellingen en een enthousiast publiek. SPRING 2024 vindt plaats van 23 mei t/m 1 juni.

Van een solo VR ervaring tot een theatrale excursie door Hoog Catharijne tot een uitverkochte Grote Zaal van de Stadsschouwburg Utrecht: voor iedereen was er iets bijzonders te beleven. Utrecht was doordrenkt met de energie van het SPRING Performing Arts Festival. Terwijl we de geweldige momenten koesteren, kijken we met enthousiasme uit naar de volgende editie. Om SPRING 2024 nog beter te maken, vindt SPRING in Autumn dit najaar niet plaats. Tot volgend jaar!

Geniet tot die tijd van de aftermovie en onderstaande beelden. Houd ons in de gaten op Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn of schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws rondom SPRING en om als eerste op de hoogte te zijn van het programma van SPRING 2024.

Video

Delen

Gerelateerde verhalen

Beweging aan Beweging uit