Ga naar de inhoud

  Utrecht Connection (NL) – Expodium

  SPRING
  Editie
  SPRING 2014

  SPRING brengt de wereld naar Utrecht en presenteert Utrecht aan de wereld. Naast internationale staan ook verschillende Utrechtse voorstellingen op het festival. Utrecht heeft een rijke voedingsbodem. Zo barst de stad ook van veelzijdige en verfrissende young creatives die zich met andere kunstvormen bezig houden dan podiumkunsten. SPRING daagt hen uit om een verbinding te maken met hun eigen discipline en die van de podiumkunsten.

  De stedelijke denktank Expodium cureert op zaterdag 17 mei een programma met lezingen, een ronde tafelgesprek en een wandeling, gebaseerd op stedelijk onderzoek in Utrecht. Het uitgangspunt is het thema van SPRING: More Future.

  Op zaterdag 17 mei zal er na een introductie op Expodium door Friso Wiersum van start worden gegaan met een aantal lezingen: Urban Surroundings door Ruud Bakker, Urbanibalism door Wietkse Maas en As the city ate itself door Geert van Mil. Vervolgens start het Forum: een open ronde tafelgesprek waar iedereen mag deelnemen. Daarna zal er een wandeling door Utrecht volgen. De dag zal worden afgesloten met een vertoning van de film Soylent Green, met een introductie door Joris Lindhout.

  Het programma start om 14:00 en zal duren tot ca. 20:00.

  Delen

  Maker

  SPRING

  Beweging aan Beweging uit