Ga naar de inhoud

  Still. The Economy of Waiting

  Julian Hetzel
  Editie
  SPRING 2014

  Heb je er ooit wel eens aan gedacht om je geld te verdienen met niets doen? Er zijn mensen die dat lijken te doen: nachtportiers, beveiligers, zelfs bedelaars. Maar ze doen niet niets, ze zijn alleen niet altijd zichtbaar actief of productief. Ze wachten eigenlijk. In onze samenleving waarin hard werken en hoge productiviteit als normaal wordt gezien is wachten een provocatie. Het is verloren tijd. Een bezoek aan performanceinstallatie Still (The Economy of Waiting) van Julian Hetzel is dat niet!
  Op en rondom Janskerkhof staan containers waar je een persoonlijke ontmoeting hebt in een parallel universum. Midden in de hectiek van de stad kom je tot rust. Relax. Neem je tijd. Wacht.

  Voor SPRING is niet alleen het programmeren van talent, maar ook de ontwikkeling van talent onderdeel van het festival-DNA. Julian Hetzel werkt net als choreograaf Jan Martens met SPRING samen aan een tweejarig ontwikkelingstraject.

  Een SPRING-productie in het kader van het Europese netwerk Global City – Local City.

  Op 19 mei is Still (The Economy of Waiting) samen met Some Use For Your Broken Claypots te zien als Double Bill #5 The art of waiting + Political activism.

  Delen

  Maker

  Julian Hetzel

  Beweging aan Beweging uit