Ga naar de inhoud

  Sculpting Fear

  Julian Hetzel
  Editie
  SPRING 2015

  Angst voor het onbekende, voor de toekomst… Een voorstelling die probeert vorm te geven aan angst.

  Voor alles is tegenwoordig een app beschikbaar: voor het weer, voor de liefde en voor de weg naar huis. Niemand hoeft nog te verdwalen, alleen te zijn of nat te worden. Alles is onder controle. Alles zit in de Cloud. Hoewel alles transparant geworden is, blijft het grote onbekende in nevelen gehuld. En daar hebben we angst voor. Angst voor het onbekende, voor vreemdelingen, de toekomst… Sculpting Fear is een beeldende theatervoorstelling waarin Julian Hetzel probeert deze angsten vorm te geven en daarom creëert hij letterlijk een storm.

  SPRING en Julian Hetzel werken twee jaar samen met steun van de Nieuwe Maker Subsidie van het Fonds Podiumkunsten. Na de installatie-performance STILL (The Economy of Waiting) in 2014 maakt Hetzel nu Sculpting Fear als voorstelling en als serie interventies in de publieke ruimte.

   Op 21, 24 en 25 mei vinden er interventies in de publieke ruimte plaats, hou Facebook en Twitter in de gaten voor locaties en tijden.
   Op 23 mei is Sculpting Fear samen met WAR te zien als Double Bill #2 what we do not know + What think we know
   Op 24 mei vindt er na de voorstelling een 10 Minutes, 10 Questions plaats.
   Op 24 mei is er na de voorstelling een afterparty in samenwerking met Subbacultcha, leden hebben gratis toegang tot de voorstelling én de afterparty (tot 00.00)

  Delen

  Maker

  Julian Hetzel

  Beweging aan Beweging uit