Ga naar de inhoud

  A THOUSAND WAYS (Part One): A Phone Call

  600 Highwaymen
  Datum / Data
  20 mei, 21 mei, 22 mei, 23 mei, 24 mei 2021
  Locatie
  SPRING@home
  Duur
  60 minuten
  Taal
  Nederlands, toegankelijk voor Nederlandssprekende bezoekers
  Land
  Verenigde Staten
  Prijs
  € 12,50
  Thema's
  SPRING@home
  Editie
  SPRING 2021

  Een unieke onverwachte ontmoeting met een vreemde

  Je belt een nummer, iemand anders is aan de lijn. Iemand die je nooit eerder hebt ontmoet, van wie je de naam niet kent, en na een uur nog steeds niet. Een onbekende stem leidt jullie langs vragen, opdrachten en aanwijzingen. Naarmate je allebei meer van jezelf blootgeeft, vormt zich langzaam een beeld van de ander. Neem jij deze uitdaging aan?

  In SPRING@home presenteren we deel één van A THOUSAND WAYS (Part One): A Phone Call. Een spannende, originele, sociale proef die de grens tussen afstand en dichtbij zijn, vreemdheid en gelijkenis opzoekt. Een ontmoeting die speciaal is gemaakt met het oog op de huidige coronamaatregelen, om een ervaring te kunnen delen met iemand anders waar die zich ook maar bevindt.

  A Thousand Ways wordt uitgevoerd in samenwerking met Noorderzon. SPRING presenteert deel één uit de serie, Noorderzon Part Two: An Encounter in augustus. We bevelen je van harte aan om ook deel twee mee te maken. Elk deel geeft je opnieuw de kans om een nieuwe ontmoeting met een onbekend persoon te ervaren.

  Over
  Sinds 2009 maken 600 HIGHWAYMEN (Abigail Browde en Michael Silverstone) spannende live kunst op het snijpunt van theater, dans, hedendaagse performance en persoonlijke ontmoetingen. Alhoewel de processen van elkaar verschillen, draait elk van hun projecten om dezelfde nieuwsgierigheid: wat gebeurt er in een live ontmoeting tussen mensen? 600 HIGHWAYMEN ontving verschillende internationale prijzen, nominaties en opdrachten. Het Franse Le Monde noemde ze ‘vaandeldragers van het hedendaagse theater’ en de New Yorker omschreef ze als ‘een van New Yorks beste, vernieuwende theatergezelschappen’.

  Delen

  Maker

  600 Highwaymen

  Beweging aan Beweging uit