SPRING Performing Arts Festival
16 - 25 mei 2019
 
 
 

Geef een toegift

Geef een Toegift
Koop een extra ticket voor iemand die het zelf niet kan betalen

De Verenigde Podiumkunstenfestivals, het samenwerkingsverband van meer dan 40 landelijke festivals, is dit jaar gestart met het project Geef een Toegift. In het hele land wordt publiek gevraagd een extra entreekaartje te kopen voor iemand die zelf niet de financiële mogelijkheden heeft om een ticket voor een voorstelling te kopen. Ook SPRING doet mee aan deze actie. Wij vragen je een donatie te doen, zodat ook dit publiek kan genieten van SPRING. Hiermee zetten we samen in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen we de verbindende kracht van kunst en cultuur in onze samenleving.

Hoe werkt het
SPRING biedt een Toegift aan voor het kortingstarief van €13,-. Bij het bestellen van tickets voor SPRING 2019 krijg je in het bestelproces de mogelijkheid om een donatie te doen. Je kunt daar kiezen voor verschillende bedragen. Het donatiebedrag van €13,- is voor Geef een Toegift. De overige bedragen (€3,-, €5,-, €10,-, €20,-) zijn donaties bestemd voor SPRING, waarmee je het mede mogelijk maakt dat hedendaagse, jonge theatermakers en choreografen de kans krijgen zich te presenteren in Utrecht. 

Waar komt het terecht
SPRING werkt voor deze actie samen met de Armoedecoalitie Utrecht. Met de Toegift donaties worden tickets gekocht voor de voorstelling De geschiedenis van mijn stijfheid van Wunderbaum. De Armoedecoalitie Utrecht zorgt ervoor dat de tickets terecht komen bij financieel minder draagkrachtigen uit Utrecht die deze voorstelling graag wil bezoeken.

Alvast veel dank voor je bijdrage aan Geef een Toegift!

 
 

SPRING passe-partout

Wil je helemaal niks missen van het festival en weet je nu al dat je veel voorstellingen wilt bezoeken? Pak dan nu je voordeel en koop de Early Bird passe-partout voor slecht €68,- ipv. €88,-


 

Bestel
 
 
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief