Ga naar de inhoud
  • Nieuws

SPRING zoekt vrijwilligers

23.03.2024

Wil jij bij een internationaal festival achter de schermen betrokken zijn en proeven van de zinderende, artistieke sfeer? Meld je aan als vrijwilliger van het SPRING Performing Arts Festival!

Dit jaar organiseren we alweer de 12e editie van SPRING Performing Arts Festival, dat plaatsvindt van 23 mei t/m 1 juni!  Dit betekent ruim een decennium van jaarlijks tien dagen vol internationale, innovatieve en prikkelende podiumkunsten. Voor deze speciale editie hebben we ook jouw hulp weer hard nodig! Je vervult samen met vele andere vrijwilligers een onmisbare rol, want met jouw hulp kunnen we ook dit jaar een succesvolle editie neerzetten. Ervaring is niet nodig, met een gezonde dosis enthousiasme en inzet ben je meer dan welkom!

Bekijk hieronder de verschillende functies waaruit je kunt kiezen. Kan je niet kiezen, dan gaan we samen op zoek naar de functie die het beste bij je past!

Publieksbegeleider
je bent behulpzaam, vriendelijk en representatief

SPRING Flex team
je houdt van onverwachte diensten met afwisselende klussen

Crewcatering
laat de chef in jou ontwaken en bereid de lekkerste lunch

Wat biedt SPRING jou?

Door deze vrijwilligersklus doe je niet alleen een leuke, leerzame werkervaring op, maar word je ook onderdeel van een hecht team en krijg je de kans om een relevant netwerk op te bouwen.

Verder krijg je van ons:
  • Een SPRING crew shirt en een vrijwilligerspas
  • Lunch/diner afhankelijk van je diensttijden
  • Vrijkaartje per gewerkte dienst voor voorstellingen (op basis van beschikbaarheid)

Wat vragen wij van je?

Inzet, enthousiasme en betrouwbaarheid zijn heel belangrijk om voor jou en voor ons er een geslaagd festival van te maken. Daarnaast vragen we je om, afhankelijk van je beschikbaarheid en functie, minimaal 4 diensten te werken. Een dienst duurt gemiddeld tussen de 4 à 6 uur.

Hoe kun je je aanmelden?

Je kan je aanmelden nu via de mail vrijwilligers@springutrecht.nl met je naam en telefoonnummer , dan nemen we contact op.

Wij nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen welke functie het beste bij je past en geven wij je alle informatie die je nodig hebt om goed te kunnen starten als vrijwilliger. Welkom bij het team!

Wij zullen je vervolgens via de mail op de hoogte houden van belangrijke data en praktische zaken, zoals de vrijwilligersbijeenkomst en je rooster.

Vragen?

Die beantwoorden we graag. Stuur een mailtje naar vrijwilligers@springutrecht.nl 

Hopelijk zien we je snel bij SPRING!

Groetjes,

Heidi en Margriet

Vrijwilligerscoördinators SPRING Performing Arts Festival 2024

Delen

Beweging aan Beweging uit