SPRING in Autumn
27-31 oktober UTRECHT
 
 
 

SPRING in Autumn

Een samenwerking van SPRING en Stadsschouwburg Utrecht

Sinds 2013 presenteert SPRING jaarlijks in mei tien dagen lang voorstellingen die anders niet in Utrecht te zien zouden zijn. Stadsschouwburg Utrecht is vanaf het eerste jaar betrokken bij dit internationale theater- en dansfestival en is daar zeer trots op.

SPRING in Autumn is de volgende stap in onze samenwerking. We vinden namelijk dat er nog zóveel geweldige voorstellingen, performances en installaties van hedendaagse theatermakers en choreografen zijn die Utrecht absoluut niet mogen overslaan. We zijn er ook van overtuigd dat de Utrechtse theaterbezoeker nieuwsgierig is en graag werk ziet dat uitdaagt, weet te raken, ontroert, aan het denken zet en misschien zelfs boos maakt. En ja, dan is één festival in mei simpelweg niet genoeg…

SPRING in Autumn 2020
Dit najaar staat een grotere editie van SPRING in Autumn op het programma dan je van ons gewend bent. Drie weken lang, tussen 28 oktober en 15 november 2020, kun je ons vinden in Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Het Huis en De LiK en andere plekken in de stad.

Op het programma staan o.a. Genevieve Murphy, Mónica Calle, Abhishek Thapar, Benjamin Kahn en Julian Hetzel. Ook presenteren we een reeks doorlopende performances en installaties die perfect passen in de 1,5-meter-samenleving. Het volledige programma maken we in september bekend!

Op de hoogte blijven van de laatste ins & outs? Volg ons op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 


 

Blijf op de hoogte