Ga naar de inhoud
  • Nieuws

Slotavond van SPRING met Utrecht Pride

31.05.2024

We gaan het laatste weekend in van SPRING 2024! Op zaterdag 1 juni staat er een speciaal programma gepland voor Utrecht Pride, een perfecte gelegenheid om het festival op feestelijke wijze met elkaar af te sluiten.

 

Surprise act

Om 22:30 sluiten we SPRING 2024 af in Stadsschouwburg Utrecht met een speciale surprise act in het kader van Utrecht Pride.

Deze wordt verzorgd door dragkings van House of Løstbois, winnaar van Superball 2023, die de foyers van de Stadsschouwburg over zullen nemen. House of Løstbois is een warme, queer space die ondervertegenwoordigde lichamen in de draggemeenschap verwelkomt en de muren van fetisjclub Church als hun hoofdkwartier gebruikt. Queer leven betekent voor Løstbois wekelijks samenkomen om met make-up en kostuums te spelen, repeteren om te repeteren, en processen en verhalen over onze realiteit te delen. Een realiteit die wordt geleefd binnen patriarchale archetypes.

Na de act zelf is er een deejay-set door een van de leden van House of Løstbois.

Praktische informatie

Op 1 juni is het dus erg druk is in de (binnen)stad. Als je op die dag naar een SPRING-voorstelling gaat, kan het zijn dat een locatie moeilijker te bereiken is. We raden je aan om met de fiets of het openbaar vervoer te komen, en niet met de auto. Verder is het slim om de Oudegracht te mijden. Bekijk hier meer informatie.

Delen

Beweging aan Beweging uit