Ga naar de inhoud

  U bevindt zich hier

  Datum / Data
  08 juli, 09 juli, 10 juli, 11 juli, 12 juli, 14 juli, 15 juli, 16 juli, 17 juli, 18 juli 2020
  Locatie
  Werkspoorkathedraal
  Duur
  75 minuten
  Taal
  Nederlands gesproken, er wordt rekening gehouden met Engelstalige bezoekers
  Land
  Nederland
  Prijs
  €17,- / €14,-
  Editie
  SPRING 2020

  Herneming van succesvol werk over eenzaamheid en contact

  Overal om ons heen leven, lopen en bewegen mensen die we niet kennen. Wat gebeurt er als je in stilte aandachtig naar ze kijkt en luistert? Als je jezelf aan die mensen laat zien? In een grote installatie die doet denken aan een hotel, krijgt iedere bezoeker zijn eigen slaapkamer. Daar zijn ze alleen en anoniem. Totdat ze zicht krijgen op de mensen aan de andere kant van de muur. Na maanden in lockdown benadrukt deze voorstelling nog sterker onze behoefte aan contact.

  U bevindt zich hier betekende in 2007 Dries Verhoevens doorbraak als theatermaker. Het werk gaat over de grens tussen wat privé en wat openbaar is. Dertien jaar geleden werkte de voorstelling als model voor de anonimiteit in grote steden, waar mensen tegelijkertijd een vergelijkbaar leven leiden. Door de huidige pandemie wordt het werk een reflectie op onze tijd van zelf-isolatie, op een tijd waarin het als een bedreiging wordt gezien als onbekenden dichtbij komen.  

  “Een ontroerend statement over eenzaamheid en contact” – Het Parool
   

  Momenteel zijn alle voorstellingen uitverkocht. Je kunt je nog wel op de wachtlijst zetten door bij je gewenste datum op TICKETS te klikken. Vervolgens kun je het gewenste aantal tickets kiezen en je op de wachtlijst zetten.

   

  Maatregelen i.v.m. coronavirus
  Elke voorstelling kan worden bezocht door maximaal 30 bezoekers. Bezoekers worden gevraagd altijd 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Iedere bezoeker krijgt een eigen kamer toebedeeld. De kamers worden vóór elke voorstelling gedesinfecteerd en voorzien van schoon beddengoed. Wanneer performers geen 1,5 meter afstand tot de bezoeker kunnen bewaren, worden er passende maatregelen genomen.

  Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts. Tickets kun je alleen online aanschaffen, aan de deur worden geen tickets verkocht. Mocht je na aankoop van je ticket verkoudheidsklachten ontwikkelen dan kun je je tot 4 uur voor aanvang afmelden en je aankoopbedrag terugkrijgen. Meld je het liefst een dag voor aanvang af, dan kunnen we mensen benaderen op de wachtlijst en iemand anders blij maken met je ticket(s). 

  De voorstelling wordt gespeeld binnen het corona-protocol van branchevereniging NAPK.

  Delen

  Maker

  Studio Dries Verhoeven

  Beweging aan Beweging uit