Ga naar de inhoud
  • Dance
  • Theatre
  • SPRING Academy

OFFSPRING : studio sharings #1

Ghaliah Conroy, Aina Roca
Datum / Data
ma 27 mei 18:00
Locatie
Het Huis Utrecht Koepelzaal
Duur
90 min
Prijs
€10,- / €7,50 | €15,- / €10,- voor beide OFFSPRINGs
Thema's
Work-in-progress
Editie
SPRING 2024

Ervaar gloednieuw werk! OFFSPRING laat maakprocessen zien aan een publiek dat nieuwsgierig is naar nieuwe ontwikkelingen in de podiumkunsten.

Het publiek is essentieel voor het werk van podiumkunstenaars. Tijdens OFFSPRING openen we de deuren naar vier maakprocessen voor publiek dat nieuwsgierig is naar nieuwe ontwikkelingen in de podiumkunsten. Ervaar gloednieuw werk in de vorm van twee double bills; ontmoet, reageer en wissel uit met (nieuwe) peers, makers en publiek.  

OFFSPRING maakt deel uit van SPRING Academy, en het programma is samengesteld in samenwerking met partners VIA ZUID, DansBrabant, Dansateliers en Het Huis Utrecht. Deze vier productiehuizen hebben allemaal (een) maker(s) waar ze al langer mee werken voorgedragen voor het programma. De makers die deelnamen aan OFFSPRING zijn Ika Schwander, Ghaliah Conroy, Ashley Ho en Domenik Naue en Aina Roca. 

 

  • In Studio Sharings #1 ervaar je het werk van Aina Roca en Ghaliah Conroy

 

Aina Roca

Collective Col•lection – Space and Imagination

Tijdens een proces van het verzamelen van beelden die me fascineren, vraag ik me af hoe ik ze kan delen met anderen en een verbinding tussen mij en hun onmiddellijke gedachten kan faciliteren? Deze middag gaan we samen op zoek naar manieren om een dialoog tot stand te brengen door middel van beelden en tekst, om de kracht van ruimte te ontdekken om onze verbeelding te triggeren.

 

Ghaliah Conroy

SUNKEN WORKS

Geïnspireerd door de Human Zoos, is SUNKEN WORKS een verkenning van de perceptie van het zwarte vrouwenlichaam. Wanneer wordt lijden een bevrijding?

 

  • In Studio Sharings #2 ervaar je het werk van Lizzy Deacon en Ika Schwander, Ashley Ho & Domenik Naue

 

Natuurlijk zie je dit het liefst allemaal! Koop een combiticket met korting voor beide studio sharings. Ben je student? Dan profiteer je ook nog van studentenkorting.

Delen

Maker

Ghaliah Conroy

Maker

Aina Roca

Credits

Makers: Ghaliah Conroy & Aina Roca

In samenwerking met: VIA ZUID, DansBrabant, Dansateliers, Het Huis Utrecht

Beweging aan Beweging uit