Ga naar de inhoud

  my shadow used to have density (afgelast)

  Francesca Lazzeri
  Datum / Data
  07 november, 08 november, 09 november 2020
  Locatie
  De LiK, Kerk
  Duur
  20 minuten
  Land
  Nederland
  Prijs
  €12,50 / €9,-
  Editie
  SPRING in Autumn 2020

  Eén-op-één ontmoeting in een tijd van afstand houden

  De aangescherpte corona-maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM die sinds 14 oktober gelden hebben invloed op het programma van SPRING in Autumn XXXL. Tot onze grote spijt moeten we mededelen dat de voorstelling my shadow used to have a density van Francesca Lazzeri is afgelast. Mensen die tickets voor deze voorstelling hebben gekocht worden per mail geïnformeerd.

  In deze tijd waarin afstand houden de nieuwe norm is en we tegelijkertijd verlangen naar contact, creëert Francesca Lazzeri ontmoetingen tussen onbekenden. Gescheiden door een scherm ontmoeten bezoeker en performer elkaar in de installatie/performance my shadow used to have a density. Hoe beïnvloedt dat hun manier van communiceren? Durven ze zichzelf bloot te geven?

  Lazzeri haalde haar inspiratie uit de verontrustende foto’s van vacuümverpakte koppels van de Japanse fotograaf Hal. Elke ontmoeting duurt twintig minuten, waarbij er steeds maar één toeschouwer in de ruimte aanwezig is. Het geeft een gevoel van nabijheid, maar tegelijkertijd ook eenzaamheid.

  Delen

  Maker

  Francesca Lazzeri

  Beweging aan Beweging uit