Ga naar de inhoud
  • SPRING Academy

MASTERCLASS #4

Ontroerend Goed, Karolien De Bleser, Leonore Spee
Datum / Data
za 25 mei 11:00
Locatie
Het Huis Utrecht
Duur
4 uur
Prijs
€43
Editie
SPRING 2024

De deadline voor het aanmelden voor deze masterclass is verstreken. Echter, voor sommige masterclasses hebben we nog een aantal plaatsen beschikbaar. Als je wil deelnemen, stuur dan een e-mail naar springacademy@springutrecht.nl. Vul het Google-formulier niet in, dit wordt niet meer gelezen. We hopen je bij de masterclass te zien!

Ben je kunstenaar, performer, dramaturg, theatermaker of performance-liefhebber en heb je interesse om te leren van het gerenommeerde Belgische performancecollectief Ontroerend Goed? Grijp dan je kans en meld je tot donderdag 2 mei aan voor de SPRING Academy Masterclass van dit jaar. De Masterclass wordt gehost door Karolien De Bleser en Leonore Spee, die hun artistieke praktijk delen met de deelnemers. Ontroerend Goed staat bekend om zowel hun interactieve performatieve installatie als hun interactieve big stage performances. Deze workshop heeft betrekking op hun nieuwste werk Thanks for being here.

Thanks for Being Here is een nieuwe productie van Ontroerend Goed over de manier waarop we naar dingen kijken. Over verschillende gezichtspunten, verschillende achtergronden, verschillende levens. In een spel van perspectieven proberen we de wereld door jouw ogen te zien. We kunnen zelfs van rol wisselen, gewoon om te begrijpen dat een gemeenschappelijk perspectief onmogelijk is. En dat is het vieren waard, in deze ode aan jullie allemaal.

De kosten voor deze workshop zijn inclusief een kaartje voor de voorstelling op vrijdag 24 mei 21u15-22u45 in de Stadsschouwburg (Grote Zaal) en lunch op de dag van de workshop.

Delen

Maker

Ontroerend Goed

Maker

Karolien De Bleser

Maker

Leonore Spee

Beweging aan Beweging uit