Fionde

Chiara Bersani
 
'Word hoofdrolspeler in een poetische premiere in je eigen woonkamer'
 

De première van de voorstelling Fionde vindt plaats in je eigen woonkamer! Alles wat je daarvoor nodig hebt zit in dit pakket dat je per post thuis ontvangt. Met het poëtische draaiboek, de muziek en een aantal voorwerpen ga je thuis aan de slag en worden jij en je huisgenoten zelf hoofdrolspelers. In een tijd waarin vieringen vrijwel niet mogen en er weinig mogelijkheden zijn om stil te staan bij belangrijke momenten in het leven, stelden de makers een uitrusting samen om je manieren te laten ontdekken waarop je je kunt aanpassen aan de huidige omstandigheden. Met de ingrediënten uit het pakket breng je veranderingen aan in je eigen privé-omgeving. Pak uit, lees de aanwijzingen en ontdek nieuwe gewoontes om je emoties, herinneringen en ervaringen te verwerken.

Over
De Italiaanse Chiara Bersani is choreograaf en uitvoerend kunstenaar. In haar theaterstukken en hedendaagse dans houdt ze zich bezig met hoe we als maatschappij naar het lichaam kijken en hoe we de beelden die wij zelf maken een reactie zijn daarop. Als activist maakt ze zich hard voor de inclusie van  kunstenaars met een beperking in de uitvoerende kunsten. Ilaria Lemmo is componist en geluidsonderzoeker op het gebied van elektronische en experimentele muziek. Daarnaast is ze geluidsontwerper voor theater en audiovisuele kunst. Ze werkt momenteel aan haar master in Electronic Music Composition aan het conservatorium van Turijn.

words: Chiara Bersani.
sounds: Ilaria Lemmo.
dramaturgical advice: Giulia Traversi and Marco D’Agostin .
vibration research: Federico Primavera and Attila Farvelli.
desert Stories: Marta Montanini and Francesco Cerza.
sounds advice: Edoardo Bonavires
special thanks to our first performers: Silvia Calderoni, Attila Faravelli, Elena Griggio, Viola Lo Moro, Enrico Malatesta, Irene Pessino and Silvia Jill Léa Curreli
produced by: Samara Editions & Black Box teater
with the support of: Kone Foundation and The Finnish Cultural Foundation

 

Data

29/05/2021 tickets uitverkocht geannuleerd Wachtlijst

Prijs

€ 12,50 inclusief verzendkosten

Locatie

SPRING@home

Editie

SPRING 2021 

Info

Het pakket is te bestellen t/m 29 mei 2021. De pakketten verzenden wij vanaf 12 mei!

Om het pakket met de thuisvoorstelling naar je te kunnen versturen hebben we je adresgegevens nodig, vergeet niet deze in te vullen als je je kaartje bestelt! We kunnen het pakket enkel versturen naar adressen in Nederland.

Als je de voorstelling ontvangt, raden we aan om eerst goed de instructies door te lezen en dan aan de slag te gaan.

Voor voorstellingen in het SPRING@home programma vragen we je om meer gegevens zoals telefoonnummer, e-mailadres en/of adres. Waar het nodig is om de voorstelling mogelijk te maken delen we deze gegevens met de producent van de voorstelling. De gegevens worden alleen voor dit doel gebruikt en na de voorstelling vernietigd door ons en de producent.

 
 
 

SPRING passe-partout