Ga naar de inhoud

  ARK Krant

  Joozy Art
  Datum / Data
  15 september, 16 september, 17 september, 18 september 2021
  Locatie
  ARK Utrecht Lombok, Leidsche Rijn, Overvecht, Lunetten, Ondiep, Kanaleneiland
  Land
  Nederland
  Prijs
  gratis
  Editie
  ARK Utrecht

  Haal op het plein de ARK Krant met daarin de verhalen en portretten van de boegbeelden.

  Theatermakers Linda Bosch, Jordy Roeten, Veerle van Dieren en Marieke Heerema doken zes Utrechtse wijken in, op zoek naar bewoners met hoopvolle verhalen. Ze vonden in iedere wijk een ARK Boegbeeld; een Utrechter waar iedereen trots op kan zijn door de inzet die ze leveren voor hun wijk. Sara en Esther uit Lunetten, Ahmet uit Kanaleneiland, Sabiet uit Leidsche Rijn, Dwight uit Ondiep, Adam uit Overvecht en Wafae uit Lombok. Utrechtse illustrator Joozy Art maakte van de boegbeelden een portret. Haal op het plein de ARK Krant met daarin de verhalen en portretten van de boegbeelden. In de krant vind je ook inspirerende quotes van deze boegbeelden als antwoord op de vraag “Wat uit het afgelopen jaar neem jij mee de toekomst in?” 

  Onze theatermakers hebben ontzettend veel wijkinwoners gesproken. Lees hier de quotes/inspirerende antwoorden van meer inwoners uit Utrecht. 

  Bio: Joozy Art, een 22 jarige illustrator met Surinaamse roots, geboren en getogen in Utrecht. Ze wil mensen zo echt mogelijk afbeelden in vrolijke kleuren. 

  Delen

  Maker

  Joozy Art

  Beweging aan Beweging uit