Ga naar de inhoud

  SPRING & Gaudeamus Muziekweek present… + – /, 1 = _ ; X %

  Jerzy Bielski, Sandra Abouav
  Editie
  SPRING 2016

  4 performers verkennen de invloed die banken en multinationals op ons leven hebben.

  In + – /, 1 = _ ; X % verkennen vier performers de corporate wereld en de invloed die banken en multinationals op ons dagelijkse leven uitoefenen. Via ritmes, stemmen en beweging leggen componist Jerzy Bielski en choreograaf Sandra Abouav de onderliggende boodschap en de verborgen agenda van die specifieke wereld niet alleen bloot, zij verdraaien en verstoren deze ook. Het publiek is onderdeel van een ‘board meeting’ en moet mee in de obsessieve competitiedrang van de leiders en hun behoefte om andermans wensen en dromen te sturen.

  Op zondag 22 mei zijn + – /, 1 = _ ; X % van Jerzy Bielski & Sandra Abouav en CONCRETE van Maud Le Pladec / Ictus Ensemble geprogrammeerd i.s.m. Gaudeamus Muziekweek.
  De voorstellingen zijn zowel los als samen in Double Bill #3 Compositional Performance + Choreographed Composition te zien.

  Gaudeamus Muziekweek (7 – 11 september 2016) presenteert de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers tijdens het gelijknamige nationaal en internationaal gerenommeerde festival in Utrecht. 

  Delen

  Maker

  Jerzy Bielski

  Maker

  Sandra Abouav

  Maker

  FR

  Maker

  NL)

  Beweging aan Beweging uit