Ga naar de inhoud
  • Nieuws

Podcast serie SPRING in het diepe!

09.04.2021

Verdiepende gesprekken met makers over de voorstellingen die dit jaar te zien zijn op SPRING.

Vanaf vandaag delen we vijf weken lang elke vrijdag een speciaal voor SPRING gemaakte podcast; de ultieme voorpret voor het festival!

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het brein van een maker werkt? Duik met de podcast SPRING in het diepe digitaal, maar zeer intiem, in de gedachtekronkels van de makers die op SPRING te zien zijn en laat je onderdompelen in hun wereld.

Kunstjournalist Luuk Heezen gaat in samenwerking met online kunsttijdschrift Mister Motley in gesprek met Dries Verhoeven (Broeders, verheft u ter vrijheid), Ho Tzu Nyen (R is for Resonance), Florentina Holzinger (TANZ), Marte Boneschankser (BLOOS de mannen) en Julian Hetzel (Mount Average). Welke fascinatie ligt er aan hun werk ten grondslag? Hoe heeft de voorstelling vorm gekregen? Welke scène kostte het meeste bloed, zweet en tranen?

Leun achterover een laat je meevoeren op de hersengolven van de meest vooraanstaande creatievelingen. Een verdiepend gesprek, dat zowel voor als na het zien van voorstelling interessant is om te horen.

Je kunt de podcasts hier beluisteren.

Delen

Beweging aan Beweging uit