Ga naar de inhoud
  • Maker

Lasse Passage

Ingrid Berger Myhre (1987) is een Noorse choreografe en performer die momenteel in Brussel woont. Ze studeerde moderne dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor d…

Ingrid Berger Myhre (1987) is een Noorse choreografe en performer die momenteel in Brussel woont. Ze studeerde moderne dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (NL), en werkte de daaropvolgende jaren als freelance danser in de onafhankelijke scene in Nederland en in het buitenland, voordat ze haar geïnteresseeerd raakte in choreografie. Ze behaalde een MA in Choreography; Research and Performance van ex.e.r.ce aan het Choreographic Centre in Montpellier (FR) en verdiepte later haar onderzoek in dans in de Research Studio's van P.A.R.T.S van '17-'18.

Componist en musicus Lasse Passage begon zijn studie compositie aan de Griegakademiet in Bergen en voltooide vervolgens een BA in Sonologie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zijn werk wordt gekleurd door zijn achtergrond uit de elektroakoestiek, zijn werk als liedjesschrijver – en de symbiose van deze invloeden. Met zijn innovatieve benadering van compositie en nieuwsgierigheid naar het performatieve aspect van live muziek heeft hij de afgelopen 5 jaar een centrale plaats ingenomen in de Noorse performance art scene.

Delen

Beweging aan Beweging uit