SPRING in Autumn XXXL
28 okt - 15 nov UTRECHT
 
 
 

SPRING Academy

SPRING Academy 2020: Platform voor artistieke uitwisseling

Een festival vol theater, dans, workshops, lezingen en ontmoetingen voor opkomende kunstenaars, studenten en onderzoekers.

SPRING Academy is het platform voor artistieke uitwisseling van SPRING Performing Arts Festival. We verbinden opkomende kunstenaars, dramaturgen, scenografen en onderzoekers met de kunstenaars van SPRING. Raak geïnspireerd tijdens workshops, masterclasses, gesprekken met makers, symposia en uitwisselingen. Ontmoet vakgenoten in het veld, raak betrokken en ontdek nieuwe impulsen. Word deel van ons artistieke eco-systeem in Het Huis Utrecht tijdens het SPRING Performing Arts Festival.
 

Doe mee!

Normaal gesproken vindt SPRING Academy plaats in het voorjaar. Dat kon in 2020 helaas niet, door het Coronavirus. Wij konden niet tot voorjaar 2021 wachten, dus daarom organiseren we ook deze herfst een SPRING Academy programma. En hoe! We organiseren we een dubbel-zo-leuke masterclass, gegeven door niet één, maar twee interdisciplinaire theatermakers!

Wanneer: zaterdag 7 november 2020, 10:00 – 17:00
Locatie: Concordiastraat 67A, Utrecht
Kosten: 70,- (inclusief lunch & tickets voor voor Mount Average and R for Resonance op zondag 8 november)
Deadline: 5 oktober 2020 
 

MEER INFORMATIE    AANMELDEN
 
Scholenprogramma

Voor scholen, opleidingen en universiteiten (nationaal én internationaal) maken wij programma's op maat. We stellen een programma op bestaande uit passende voorstellingen, masterclasses, workshops en talks. Interesse in het scholenprogramma? Lees er hier meer over. 

Blijf op de hoogte

Ontvang jij de Open Calls als eerste in je mailbox? Wil je op de hoogte blijven van SPRING Academy? Volg ons dan op Facebook & Instagram of registreer voor onze nieuwsbrief.

Vragen?

Als je vragen hebt stuur dan gerust een mail naar springacademy@springutrecht.nl.
We kijken ernaar uit om je in mei te zien bij SPRING Academy!

& meer

OPEN CALL PARTICIPANTS SPRING ACADEMY 2020 OPEN CALL PARTICIPANTS SPRING ACADEMY 2020

Tijdens SPRING Academy 2020 verwelkomen wij graag iedereen die houd van het artistieke werkveld terug bij ons platform voor artistieke uitwisseling.

nieuws
 
“Ik ging eraan twijfelen of ons gedrag niet voorgeprogrammeerd is” “Ik ging eraan twijfelen of ons gedrag niet voorgeprogrammeerd is”

Interview met Stefan Kaegi over Uncanny Valley

nieuws
 
 
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief