SPRING Academy

SPRING Academy: Platform voor artistieke uitwisseling

Een festival vol theater, dans, workshops, lezingen en ontmoetingen voor opkomende kunstenaars, studenten en onderzoekers.

SPRING Academy is het platform voor artistieke uitwisseling van SPRING Performing Arts Festival. We verbinden opkomende kunstenaars, dramaturgen, scenografen en onderzoekers met de kunstenaars van SPRING. Raak geïnspireerd tijdens workshops, masterclasses, gesprekken met makers, symposia en uitwisselingen. Ontmoet vakgenoten in het veld, raak betrokken en ontdek nieuwe impulsen. Word deel van ons artistieke eco-systeem in Het Huis Utrecht tijdens het SPRING Performing Arts Festival. 

Scholenprogramma

Voor scholen, opleidingen en universiteiten (nationaal én internationaal) maken wij programma's op maat. We stellen een programma op bestaande uit passende voorstellingen, masterclasses, workshops en talks. Interesse in het scholenprogramma? Lees er hier meer over. 

Blijf op de hoogte

Ontvang jij de Open Calls als eerste in je mailbox? Wil je op de hoogte blijven van SPRING Academy? Volg ons dan op Facebook & Instagram of registreer voor onze nieuwsbrief.

Vragen?

Als je vragen hebt stuur dan gerust een mail naar springacademy@springutrecht.nl.
We kijken ernaar uit om je in mei te zien bij SPRING Academy!

& meer

SPRING Academy 1 on 1 SPRING Academy 1 on 1

Geschreven door Anna van der Kruis

nieuws
 
SPRING Academy 1 on 1 – blog 2 SPRING Academy 1 on 1 – blog 2

Geschreven door Anna van der Kruis

nieuws
 
 
 

SPRING passe-partout

Bestel