SPRING Academy

SPRING Academy: Platform voor artistieke uitwisseling

SPRING is een festival vol theater, dans, workshops, lezingen en ontmoetingen voor opkomende kunstenaars, studenten en onderzoekers.

SPRING Academy is ons platform voor artistieke uitwisseling. We verbinden opkomende kunstenaars, dramaturgen, scenografen en onderzoekers met de kunstenaars van SPRING. Raak geïnspireerd tijdens workshops, masterclasses, gesprekken met makers, symposia en uitwisselingen. Ontmoet vakgenoten in het veld, raak betrokken en ontdek nieuwe impulsen. Word deel van ons artistieke eco-systeem in Het Huis Utrecht tijdens het SPRING Performing Arts Festival. 

SPRING Academy 2022 is mede mogelijk gemaakt door Dioraphte en het Fentener van Vlissingen Fonds.

Scholenprogramma

Voor scholen, opleidingen en universiteiten (nationaal én internationaal) maken wij programma's op maat. We stellen een programma op bestaande uit passende voorstellingen, masterclasses, workshops en talks. Interesse in het scholenprogramma? Lees er hier meer over. 

Blijf op de hoogte

Ontvang jij de Open Calls als eerste in je mailbox? Wil je op de hoogte blijven van SPRING Academy? Volg ons dan op Facebook & Instagram en abonneer je op onze nieuwsbrief.

Vragen?

Stuur gerust een mail naar springacademy[a]springutrecht.nl.
Heel graag tot ziens tijdens de volgende editie!

& meer

SPRING Academy 1 on 1 SPRING Academy 1 on 1

Geschreven door Anna van der Kruis

nieuws
 
SPRING Academy 1 on 1 – blog 2 SPRING Academy 1 on 1 – blog 2

Geschreven door Anna van der Kruis

nieuws
 
 
 

SPRING passe-partout

Bestel