SPRING Academy

SPRING Academy: Platform voor artistieke uitwisseling

SPRING is een festival vol theater en dans, maar ook vol workshops, lezingen en ontmoetingen. Die faciliteren we in de SPRING Academy, ons platform voor artistieke uitwisseling. Hierin verbinden we opkomende kunstenaars, dramaturgen scenografen en onderzoekers met de kunstenaars van SPRING. Raak geïnspireerd tijdens workshops, masterclasses, gesprekken met makers, symposia en uitwisselingen. Ontmoet vakgenoten in het veld, raak betrokken en ontdek nieuwe impulsen. Word deel van ons artistieke eco-systeem in Het Huis Utrecht tijdens het SPRING Performing Arts Festival. 

SPRING Academy 2023
Het volledige Academy programma van 2023 vind je hier. SPRING Academy 2023 is mede mogelijk gemaakt door Dioraphte.

Scholenprogramma
Voor (podium)kunstvakopleidingen en universiteiten (nationaal én internationaal) maken wij programma's op maat. We stellen een programma op, bestaande uit passende voorstellingen, masterclasses, workshops en talks. Interesse in het scholenprogramma? Lees er hier meer over. 

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van SPRING Academy? Ontvang jij nieuws over ons programma graag rechtstreeks in je mailbox? Volg ons dan op Facebook & Instagram en abonneer op onze nieuwsbrief.

Vragen?
Stuur gerust een mail naar springacademy@springutrecht.nl.
Heel graag tot ziens tijdens de volgende editie!

& meer

 
 

SPRING passe-partout