SPRING in Autumn
27-29 okt UTRECHT
SPRING in Autumn
27-29 okt UTRECHT
 
 
 

SPRING in Autumn

 

Dat was hem alweer, SPRING 2019! Vol trots kijken we terug op tien geslaagde dagen met mooie en aangrijpende voorstellingen, zowel in het theater als in de publieke ruimte. Namens het gehele team willen wij alle bezoekers bedanken voor hun komst en enthousiasme!

Kun je geen genoeg krijgen van SPRING? In het najaar zijn we weer terug met de derde editie van SPRING in Autumn i.s.m. Stadsschouwburg Utrecht. De kaartverkoop is vandaag van start gegaan. Hieronder lees je meer! 

Ghost Writer and the Broken Hand Break - Miet Warlop
In deze voorstelling neemt het publiek plaats rond drie performers. Door minimale veranderingen in één overweldigend beeld wordt de toeschouwer meegevoerd in een trance tot ze haast gehypnotiseerd worden door de energie van de dansers en de opzwepende live muziek. 
do 31 okt - 19:00 uur & vr 1 nov - 19:30

Crash Park Philippe Quesne
In Crash Park bouwt de Franse regisseur en beeldend kunstenaar Philippe Quesne een onbewoond eiland met palmbomen en zeldzame diersoorten. De vredige natuur wordt echter verstoord door de overlevenden van een vliegtuigongeluk. Is dit voor hen het einde of een nieuw begin?
do 31 okt - 20:30 uur

Happiness Dries Verhoeven
Op straat staat een klein apotheekgebouw. Een humanoid – een menselijk uitziende robot – werkt er als apothekersassistente. Ze vertelt ons over de middelen waarmee we kunstmatig geluk kunnen opwekken.
wo 30 okt t/m zo 3 nov - 14.00 - 22.00 uur (ook te zien tijdens Le Guess Who van wo 6 nov - zo 10 nov)

#minaret Omar Rajeh
Choreograaf Omar Rajeh uit Beiroet bouwt met #minaret een visueel en muzikaal verpletterende dansvoorstelling, een pleidooi voor de verwoeste steden, hun inwoners, cultuur, geschiedenis, waarde en toekomst. Met behulp van een boven het toneel zwevende drone en een live soundtrack, maakt #minaret een menselijk statement tegen de wreedheid van oorlogen en de ideologieën daarachter.
vr 1 nov - 21:00 uur 

Cuckoo - Jaha Koo
Jaha en zijn praatgrage rijstkokers nemen ons via bitterzoete en humorvolle dialogen mee door 20 jaar Koreaanse geschiedenis. Ze reflecteren op thema’s als geluk, economische crisis en de dood, en tonen een land dat gevangen zit tussen werkdruk en maniakale shopverslaving.
za 2 nov - 19:30 uur

Chombotrope Mouvoir / Stephanie Thiersch & The Jitta Collective
Wat is de outfit van de toekomst? Op speelse, subversieve wijze kantelt ons perspectief in Chombotrope, dat vogue en dans verbindt met rap, drums en turntables. Een modeconcert dat als een natuurkracht op het publiek afkomt.
za 2 nov - 21:00 uur

Foto: #minaret
© Stephan Floss

& meer

 
 

SPRING passe-partout

Bestel