Ga naar de inhoud
  • Nieuws

Interview met Leandro Souza en Ainhoa Hernández Escudero

27.05.2024

Makers Leandro Souza en Ainhoa Hernández Escudero zijn door de VandenEnde foundation geïnterviewd over hun voorstellingen, die komende week op SPRING te zien zijn.

Lees de interviews hier.

 

Leandro Souza praat over zijn werkwijze en zijn voorstelling Musa Insistentedie vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni in Theater Kikker te zien is.

“Ik probeer door mijn werk vooral een dialoog tot stand te brengen met het publiek. Ik ben een kunstenaar die ronddwaalt, maar ook ergens diep induikt; die dicht bij zijn eigen tijd staat en tegelijkertijd uit de pas loopt. Tegenstellingen staan centraal. Ik denk dat mijn boodschap dus niet zozeer een bepaalde les is, maar meer het gegeven dat de manier waarop we de werkelijkheid zien, niet de enige of beste manier is.”

Ainhoa Hernández Escudero bespreekt haar voorstelling (DON’T) LOOK ME IN THE EYESdie ook op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni in Theater Kikker te zien is.

“Juist in het theater is het mogelijk om andere perspectieven op de wereld te ervaren. Er zitten veel symboliek en referenties in de voorstelling. Hopelijk verlaat iedereen de zaal met een ander gevoel en een eigen interpretatie van het stuk.”

Delen

Beweging aan Beweging uit