Ga naar de inhoud

  Relay (afgelast)

  Ula Sickle
  Datum / Data
  13 november 2020
  Locatie
  Janskerk / Neude
  Land
  België
  Prijs
  Gratis toegang / Free entrance
  Editie
  SPRING in Autumn 2020

  Een zes uur durend krachtig statement

  De aangescherpte corona-maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM die sinds 14 oktober gelden hebben invloed op het programma van SPRING in Autumn XXXL. Tot onze grote spijt moeten we mededelen dat de voorstelling Relay van Ula Sickle is afgelast. Mensen die tickets voor deze voorstelling hebben gekocht ontvangen per e-mail bericht.

  Een zwarte vlag speelt de hoofdrol in Relay. Een vlag die zes uur lang voortdurend in beweging is en zo niet alleen de choreografie van de voorstelling bepaalt, maar ook het geluid. Hoewel elke speler afzonderlijk de beweging in gang houdt, is er meer nodig – alleen door een collectieve inspanning kan een krachtig statement worden gemaakt.

  De Pools-Canadese choreografe Ula Sickle liet zich inspireren door protestmarsen over de hele wereld, zoals het Poolse Czarny Protest ter verdediging van de rechten van vrouwen. Je kijkt ademloos naar deze spannende uithoudingstest die heen en weer schiet tussen hoop en overgave, verzet en machteloosheid. Relay wordt twee keer uitgevoerd: één keer in een Utrechtse kerk en één keer op de Neude.

  Delen

  Maker

  Ula Sickle

  Beweging aan Beweging uit