Allegedly

Mallika Taneja
 
'Levendige, interactieve online voorstelling, live vanuit New Delhi, India'
 

Zoom mee en neem deel aan deze levendige, interactieve online voorstelling, live vanuit New Delhi, India. Twee hoofdrolspelers en vijftien andere acteurs komen samen om met elkaar en hun publiek in gesprek te gaan over seksueel geweld en gerechtigheid. Aan de hand van verhalen, ervaringen en gedachten worden vragen gesteld over wat ‘instemming’ betekent en de taal die wordt gebruikt als we het hebben over seksueel geweld. Tegelijk worden ook tegenstellingen en onvoorspelbaarheid in ons eigen gedrag ter discussie gesteld. Het publiek bepaalt mee welke richting de voorstelling krijgt, om te proberen het allemaal te begrijpen. Of daar in ieder geval bij in de buurt te komen. 

Over

Theatermaker Mallika Taneja woont in Delhi, wandelt met Women Walk at Midnight, spreekt in Sex Chat Room, heeft grote interesse in vragen en gespreken over geestelijke gezondheid, gender, steden, gerechtigheid, trauma, genezing en nog veel meer. Zij maakte het toneelstuk in opdracht van Zubaan, een onafhankelijke feministische uitgeverij in New Delhi, als onderdeel van hun project Stepping Stones, dat kijkt naar seksueel geweld en gedrag zonder gevolgen in heel India. Het toneelstuk wordt sinds 2018 opgevoerd op Indiase universiteiten en andere plekken en is speciaal voor de huidige omstandigheden omgevormd tot een online versie.

Performed by:
Aditee Biswas & Mallika Taneja
with
Aman Mohammadi
Anahita Sarabhai
Anomita Sen
Bonita Rajpurohit
Dipali
Drishti Chawla
Gunjan Gupta
Hansa Thapliyal
Katyayini Pant
Ritika Singh
Rituparna Pal
Shweta Pasricha
Tanima
Thinley Chodon
Design and Direction: Mallika Taneja

Production Manager: Meghna Singh Bhadauria
Executive Producer: Khoya Paya
Scripting Associate: Rajesh Nirmal with Meghna Singh Bhadauria
Music: Samar Grewal
Project Advisor - Hansa Thapliyal
Legal Advisor: Mini Saxena, The Consent Project

 

Data

25/05/2021 19:00 tickets uitverkocht geannuleerd Wachtlijst

Prijs

12,50

Locatie

SPRING@home - ZOOM

Editie

SPRING 2021 

Info

Duur: 90 minuten

Taal: Engels

Locatie: Zoom

Na aankoop van je kaartje sturen we je op de dag van de voorstelling per e-mail een unieke, beveiligde Zoom-link toe. Twintig minuten van tevoren gaat de voorstelling open en kun je je via Zoom aanmelden. We sturen een korte instructie mee over het gebruik van Zoom, mocht je hier nog niet bekend zijn.

Je kunt een kaartje kopen tot uiterlijk vijftien minuten voor aanvang van de voorstelling.

Voor voorstellingen in het SPRING@home programma vragen we je om meer gegevens zoals telefoonnummer, e-mailadres en/of adres. Waar het nodig is om de voorstelling mogelijk te maken delen we deze gegevens met de producent van de voorstelling. De gegevens worden alleen voor dit doel gebruikt en na de voorstelling vernietigd door ons en de producent.

 
 
 

SPRING passe-partout