Ga naar de inhoud
  • Maker

Ntando Cele

Julian Hetzel is een multidisciplinaire kunstenaar die werkt in performance, muziek en beeldende kunst. Hij verkent het snijvlak van deze disciplines met een po…

Julian Hetzel is een multidisciplinaire kunstenaar die werkt in performance, muziek en beeldende kunst. Hij verkent het snijvlak van deze disciplines met een politieke en documentaire benadering. Hetzel is artistiek leider van Studio Julian Hetzel, gevestigd in Utrecht, dat zijn werk internationaal produceert en realiseert. Hij heeft zijn werk in meer dan 20 landen wereldwijd gepresenteerd en is erkend met prijzen zoals de VSCD-Mimeprijs in 2017 voor The Automated Sniper (door Frascati producties en Ism & Heit). In 2019 was SELF van Julian Hetzel de nationale inzending van Nederland voor de Quadriënnale van Praag. Hij is associated artist bij Kunstcentrum CAMPO Gent (BE) en ontvangt sinds 2021 structurele financiering van Fonds Podiumkunsten (FPK) en de Gemeente Utrecht.

http://julian-hetzel.com/

http://julian-hetzel.com/

https://www.instagram.com/studiojulianhetzel/

https://www.facebook.com/julianhetzelstudio

Ntando Cele is geboren in Zuid-Afrika maar woont nu in Bern, Zwitserland. Ze heeft acteren gestudeerd in Durban en heeft gestudeerd aan DasArts in Amsterdam. Haar werk verkent de grenzen tussen fysiek theater, video, concert en performance. Ze combineert muziek, tekst en video om haar eigen identiteit op het podium te creëeren. 

https://ntandocele.com/

https://www.instagram.com/ntandocu/

Delen

Beweging aan Beweging uit