Ga naar de inhoud
  • Maker

Anna Franziska Jäger

Anna Franziska Jäger (1996, BE) is een theatermaker, actrice en performer die haar master in Drama heeft behaald aan de KASK School of Arts in Gent in 2020…

Anna Franziska Jäger (1996, BE) is een theatermaker, actrice en performer die haar master in Drama heeft behaald aan de KASK School of Arts in Gent in 2020. Ze is deel van performance platform Ne mosquito pas. Ze heeft artikels en essays geschreven over theater, acteren, en digitalisering voor Etcetera magazine en online platform Sabzian.

Nathan Ooms (1996, BE) is een performer en theater- en dansmaker. Hij behaalde zijn bachelor (2018) en zijn master (2019) in Drama aan de KASK School of Arts in Gent. In 2019 begon hij aan het masterprogramma “choreography STUDIOS” aan P.A.R.T.S in Brussel, waar hij in 2021 afstudeerde met de voorstelling The Honey House. In 2019 was Nathan een van de initiërende artiesten van Ne mosquito pas, een performance platform wat artiesten uitnodigt om korte solo voorstellingen te maken die zijn gebaseerd op hun slechtste ideeën.

Ambient Theatre Fury is geproduceerd door CAMPO, een Gents kunstencentrum dat theater, dans en performance van nieuwe makers en internationale stemmen maakt en toont.

https://www.campo.nu/nl/artist/5823/anna-franziska-jger-nathan-ooms

Delen

Beweging aan Beweging uit