Ga naar de inhoud
  • Maker

Ashley Ho & Domenik Naue

ashleyho+domeniknaue is een verzameling ledematen en harten. We creëren transmediale performatieve ontmoetingen, waarbij we spelen met dans, poëzie, muziek en scenografische experimenten.

Wij geloven in performance als een sociale praktijk – een politiek, intiem proces van transformeren en getransformeerd worden. Meer dan een consistente focus op specifieke thema’s, stellen onze werken een manier voor om met de wereld om te gaan, die hardheid confronteert met kwetsbaarheid en speelsheid. We werken als archeologen, die hyperpersoonlijke documenten opgraven en vertalen naar fysieke ervaringen die de collectieve verbeelding voeden.

Onze samenwerking is gevoed door vriendschap en steun van instellingen als Dansateliers, workspacebrussels, Over het IJ, De Nieuwe Oost, CAMPO en Dance Nucleus. Ons werk is gepresenteerd op festivals als Moving Futures, FAT Leiden, Dansand, Over het IJ, Offspring (SPRING Utrecht), en contact Contemporary Dance Festival.

We studeerden in 2022 af aan de bacheloropleiding Danser/Maker aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en werken momenteel vanuit Amsterdam tussen Nederland, België en Singapore.

Delen

Beweging aan Beweging uit