SPRING Performing Arts Festival
16 - 25 mei 2019
 
 
 

SPRING daghap

Geniet van de lentezon op het terras van café Mevr. Dudok of op het balkon van restaurant Zindering met geweldig uitzicht op de stad. Op de festivalkaart van Mevr. Dudok staan favorieten zoals de home-made smoothies, soepen en een festivalhap voor €13,50. Zorg wel dat je voor 21:00 uur hebt besteld, want dan sluit de keuken. Het menu voor komende dagen is nu bekend!

Donderdag 16 mei
Bulgur met tomaat, aubergine, munt en citroenyoghurt

Vrijdag 17 mei
Risotto met asperges en zeekraal

Zaterdag 18 mei
Indiase Curry met paprika, sperziebonen, courgette, basmatirijst en raita

Zondag 19 mei
Pasta penne met tomaat basilicumsaus en geroosterde groente

Maandag 20 mei
Groene Paella met artisjok, doperwten, saffraan en paprika

Dinsdag 21 mei
Stoofpot van Puy linzen met aubergine, cherrytomaatjes, oregano en Griekse yoghurt

Woendag 22 mei
Risotto van parelgort met tomaat, gerookte paprika en gemarineerde feta

Donderdag 23 mei
Thaise groene curry met voorjaarsgroente, kokosmelk en basmatirijst

Vrijdag 24 mei
Stamppot van zoete aardappel, pompoen en belugalinzen met gevulde portobella en schapenkaas

Zaterdag 25 mei
Risotto met asperges en zeekraal

 
 

SPRING passe-partout

Is één avond niet genoeg en wil je je het hele festival lang onderdompelen in SPRING? Dan is een passe-partout iets voor jou! Voor één prijs van €88,- kun je álle SPRING voorstellingen bezoeken. 

Bestel
 
 
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief