SPRING Performing Arts Festival
16 - 25 mei 2019
 
 
tickets
 

One of a kind

Vincent Riebeek
Nederland
 

Na twee succesvolle voorstellingen op SPRING met artistiek partner Florentina Holzinger (Wellness en Schönheitsabend) keert Vincent Riebeek terug op het festival. Deze keer met zijn ‘con-temporary queer dance musical’ One of a kind. Vergeet alles wat je over musicals weet en bereid je voor op rollenspel en gedaanteverwisselingen, naaktheid en maskers, lichamen die spelen, dansen, zingen en playbacken. Een wervelwind aan beweging en reuring is het resultaat in deze losgeslagen mix van nep, echt en origineel.

De vier performers balanceren zorgvuldig op de scherpe grens tussen kunst en amusement. Met hun speelse maskerade en flexibele kijk op gender, delen ze hun caleidoscopische beeld van identiteit. Een ‘queer perspective’ geldt hier als alwetend perspectief. One of a kind spoort het publiek aan om hun eigen verhaal te creëren en hun eigen idee te vormen over identiteit, authenticiteit en solidariteit. 

Producent: Dansco
Met ondersteuning van: DAS Theatre, Frascati, Dansmakers & Jacuzzi
Met dank aan: Barbara van Lindt, Heske van den Ende, Marc Streit, Marieke van Bueren, Rose Akras, the Das Arts Community, Hans and Marion Riebeek, Jacques Riebeek, Michele Rizzo, Tomislav Feller and many others who contributed either their help or advice in realizing this project along the way

 
 
 

Info

Duur: 80 min
Taal: Engels
+ 10 minutes 10 questions (za 18 mei)

Prijs

€17,- / €14,-

Data

17/05/2019 19:00
18/05/2019 21:00

Editie

2019

tickets

Locatie

Theater Kikker, Grote Zaal

Op 18 mei zal voorafgaand aan
de voorstelling een flitsintro
gegeven worden. 

Combiticket mogelijk op 18 mei.
Scroll naar beneden voor
meer informatie.

 

Combitickets

#2 Zaterdag 18 mei
  • Eviatar/Said & Rising Shira Eviatar

  • One of a kind Vincent Riebeek

Zaterdag 18 mei
tickets €27,-
Individual tickets: €17,-
 
 

SPRING passe-partout

Is één avond niet genoeg en wil je je het hele festival lang onderdompelen in SPRING? Dan is een passe-partout iets voor jou! Voor één prijs van €88,- kun je álle SPRING voorstellingen bezoeken. 

Bestel
 
 
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief