SPRING Performing Arts Festival
16 - 25 mei 2019
 
 
 

SPRING zoekt vrijwilligers!

Welkom op de vrijwilligerspagina van SPRING Performing Arts Festival! Ben jij er klaar voor om onderdeel te worden van een internationaal festival dat plaatsvindt van 16 t/m 25 mei en die echte festivalsfeer te ervaren? Je vervult samen met meer dan 80 andere vrijwilligers een onmisbare rol, want met jouw hulp kunnen we ook dit jaar weer een succesvolle editie neerzetten! Ervaring is niet nodig, met een gezonde dosis enthousiasme en inzet ben je meer dan welkom! We geven je graag meer informatie over de verschillende uitdagende functies en hoe je je kunt aanmelden. 

Bekijk hieronder de verschillende functies waaruit je kunt kiezen. Kom je er niet uit welke functie jou het meeste aanspreekt? Dan gaan we samen op zoek naar de best passende functie! 

  • Publieksbegeleider                 je bent behulpzaam, vriendelijk en representatief 
  • Kassamedewerker                  ontvang bezoekers van SPRING en help ze aan hun kaartjes 
  • SPRING Guide                         verdiep je in het programma en maak anderen enthousiast 
  • SPRING Reporter                    schrijf, film of blog over alles wat SPRING te bieden heeft 
  • SPRING Flex team                   je houdt van onverwachte diensten met afwisselende klussen 
  • Crewcatering team                 help met het bereiden van lunch en verwelkom gasten bij het diner

Wat biedt SPRING jou? 
Vrijwilligerswerk bij SPRING biedt jou een superleuke en leerzame ervaring! Dit is je kans om onderdeel te worden van een internationaal festival en er achter te komen hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Daarnaast leer je nieuwe mensen kennen, word je onderdeel van een hecht team en kan je voorstellingen bezoeken. Verder krijg je van ons: 

  • De mogelijkheid om bijpassende trainingen te volgen 
  • Een SPRING crew shirt, een vrijwilligerspas en consumptiemuntjes 
  • Lunch/diner afhankelijk van je diensttijden 
  • Leuke extra activiteiten tijdens het festival georganiseerd door de vrijwilligerscoördinatoren 

Wat vragen wij van je? 
Inzet, enthousiasme en betrouwbaarheid zijn heel belangrijk om voor jou en voor ons er een geslaagd festival van te maken. Daarnaast vragen we je om, afhankelijk van je beschikbaarheid en functie, minimaal 4 diensten te werken. Een dienst duurt gemiddeld tussen de 4 à 6 uur. 

Hoe kun je je aanmelden? 
1. We ontvangen je aanmelding graag via de volgende link. Hier kun je je gegevens, je favoriete functies en een korte motivatie invullen.
2. Wij nodigen je vanaf half maart uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen welke functie het beste bij je past en geven wij je alle informatie die je nodig hebt om goed te kunnen starten als vrijwilliger. Welkom bij het team! 
3. Wij zullen je vervolgens via de mail op de hoogte houden van belangrijke data en praktische zaken, zoals de vrijwilligersbijeenkomst en je rooster. 

Vragen? 
Die beantwoorden we graag. Stuur een mailtje naar vrijwilligers@springutrecht.nl of bel +31 (0)30 2332032 en vraag naar Annika of Dieuwertje. 

Hopelijk zien we je snel bij SPRING! 

Groetjes, 
Dieuwertje & Annika 

Vrijwilligerscoördinatoren SPRING 2019 

 
 

SPRING passe-partout

Is één avond niet genoeg en wil je je het hele festival lang onderdompelen in SPRING? Dan is een passe-partout iets voor jou! Voor één prijs van €88,- kun je álle SPRING voorstellingen bezoeken. 

Bestel
 
 
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief