SPRING Performing Arts Festival
16 - 25 mei 2019
 
 
 

SPRING kaartverkoop

Hieronder lees je belangrijke informatie over de algemene voorwaarden die SPRING hanteert.

 • Kom op tijd. Na aanvang van de voorstelling is toegang niet meer mogelijk.
 • Reeds gekochte kaarten kunnen niet geretourneerd of geruild worden.
 • De e-tickets zijn ook te scannen op je tablet en je telefoon. Zet de helderheid van je scherm op de hoogste stand.
 • Wijzigingen in het programma onder voorbehoud.


Let op:   
Toegangskaarten die met U-pas of studentenkorting zijn aangeschaft, bevatten geen barcode*.
Het bijgevoegde document is dus geen toegangsbewijs. We verzoeken je dit document te vertonen bij de centrale kassa in Stadsschouwburg Utrecht (elke dag tijdens het festival vanaf 14.00 uur geopend) of bij de locatiekassa (open vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling). Op vertoon van je kortingspas, ID-kaart of studentenpas kunnen wij de korting verifiëren en ontvang je het toegangsbewijs.

*Kaarten gekocht met CJP-korting bevatten wel een barcode, hiermee hoef je dus niet langs de kassa (m.u.v. kaarten voor een Combiticket)


SPRING passe-partout
Hieronder lees je belangrijke informatie over hoe de passe-partout werkt en de voorwaarden die SPRING hanteert. Graag verzoeken we je dit goed door te nemen.

 • Je ontvangt per e-mail je persoonlijke passe-partout als e-pas.
 • Let op: je moet tickets voor de voorstellingen die je wil zien op je passe-partout laden. Dat kan vooraf online of op de dag van de voorstelling bij de SPRING kassa.  
  • online: na inloggen op www.springutrecht.nl kun je voor elke voorstelling een €0,- ticket (kaartsoort ‘passe-partout’) bestellen. Je ticket wordt dan automatisch op je passe-partout geladen. Je passe-partout is het toegangsbewijs voor de voorstelling. Je ontvangt dus geen e-tickets bij de bevestigingsmail. (Als je ook tickets hebt besteld met regulier tarief dan ontvang je daarvoor wel e-tickets).
  • kassa: je kunt op de dag van de voorstelling kaarten bestellen/ophalen bij de centrale kassa in Festivalhart Stadsschouwburg Utrecht (tijdens het festival dagelijks geopend vanaf 14.00 uur) of de bij de locatiekassa’s op locatie (geopend vanaf een uur voor aanvang).
 • Met een passe-partout kun je één ticket per voorstelling bestellen.
 • Wees op tijd met het laden van tickets op je passe-partout. Voorstellingen kunnen uitverkocht raken*.
 • Je passe-partout is je toegangsbewijs voor de voorstelling. Laat je passe-partout bij de kaartcontrole scannen op je telefoon of tablet. Je kunt je passe-partout ook printen en meenemen naar de locatie.
 • Een SPRING passe-partout is strikt persoonlijk. Zorg ervoor dat je je passe-partout bij je hebt, zonder heb je geen toegang tot de voorstellingen.

*Heb je kaarten besteld en kun je uiteindelijk toch niet naar de voorstelling? Geen probleem, maar geef dit dan zo snel mogelijk aan door even een e-mail naar kassa@springutrecht.nl te sturen zodat we de kaarten vrij kunnen geven voor de verkoop. Bij voorbaat dank!


In Stadsschouwburg Utrecht bevindt zich de centrale kassa van SPRING. Deze kassa is dagelijks geopend vanaf 14.00 uur tot 15 minuten na aanvang van de laatste voorstelling.
Mocht je nog vragen hebben over je aankoop dan kun je contact opnemen met ons via kassa@springutrecht.nl

Wij wensen je veel plezier op SPRING!

 
 

SPRING passe-partout

Is één avond niet genoeg en wil je je het hele festival lang onderdompelen in SPRING? Dan is een passe-partout iets voor jou! Voor één prijs van €88,- kun je álle SPRING voorstellingen bezoeken. 

Bestel
 
 
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief