Vacatures

De 11e editie van SPRING Peforming Arts Festival vindt plaats van 18 t/m 27 mei 2023. Gedurende 10 dagen staan er meer dan 20 producties op het programma in theaterzalen, op andere bijzondere locaties en in de publieke ruimte in Utrecht. We zijn op zoek naar:

Ook hebben we de volgende stages of werkervaringsplekken beschikbaar:

Interesse? Reageer dan zo snel mogelijk maar uiterlijk 1 februari i via sollicitatie[a]springutrecht.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Wij zijn een organisatie voor iedereen waar we de grootste variëteit aan mensen omarmen. Variëteit ligt volgens ons ten grondslag aan creativiteit, relevantie en innovatie. Wij nodigen daarom iedereen met interesse van harte uit te reageren. SPRING volgt de Codes Cultural Governance, de Fair Practice Code en de Code Diversiteit en Inclusie.

Festivalvrijwilliger worden?
Voor iedere festivaleditie werken we samen met een onmisbaar team van vrijwilligers. Onze vrijwilligers helpen ons bijvoorbeeld met de publieksbegeleiding en crew catering. In de aanloop naar SPRING 2023 zullen we weer een oproep plaatsen. Houd hiervoor onze website en socials in de gaten. Heb je alvast een vraag of kun je niet wachten om je enthousiasme met ons te delen, stuur dan een bericht naar vrijwilligers[a]springutrecht.nl.

 
 

SPRING passe-partout

Bestel