SPRING in Autumn
31 okt - 2 nov 2019
 
 
 

Standplaats Utrecht

Standplaats Utrecht is een nieuw platform voor talentontwikkeling voor talentvolle, diverse, interdisciplinair werkende theatermakers en podiumkunstenaars. Kunstenaars die met een blik op de stad en het theater van de toekomst gaan innoveren en ontwikkelen. Standplaats Utrecht biedt makers tweejarige ontwikkelingstrajecten aan. Het verbindt talentvolle theater- en dansmakers aan de stad Utrecht en is een samenwerking tussen vijf Utrechtse instellingen: Het Huis Utrecht, Theater Utrecht, DOX, Het Filiaal theatermakers en SPRING. Voor meer informatie zie standplaats-utrecht.nl.

-------------------------------------------------------------------------------------
Up Next:

Standplaats serveert
Vrijdag 21 juni geven performing-composer Genevieve Clare Georgina Florence Murphy, lichtontwerper Jan Fedinger, en hiphop-theatercollectief Dieheleding tijdens Standplaats serveert een eerste kijkje in de keuken van Standplaats Utrecht. Een programma op Fort Blauwkapel vol presentaties met beeldende kunst, muziek, theater én een heerlijke maaltijd.

Denk aan zachte matrassen, flikkerende kaarsen en een dreunende bassline. Reis mee in de live-set met synthesizer en licht en verken de ruimtelijkheid van klank. Een mooie kans om ons werk te ontdekken en elkaar te ontmoeten. Iedereen die nieuwsgierig is naar beeldende kunst, muziek en theater is welkom.

Vrijdag 21 juni 18:00u-23:00u: Tickets
 

We zien je graag tijdens Standplaats seveert!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief