SPRING in Autumn XXXL
28 okt - 15 nov UTRECHT
 
 
 

We zoeken vrijwilligers!

 

Van 8-18 juli presenteert SPRING de voorstelling U bevindt zich hier van Dries Verhoeven in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. De herneming van dit succesvolle werk uit 2007 stond gepland voor SPRING Performing Arts Festival afgelopen mei, maar kon toen vanwege COVID-19 niet doorgaan. De installatie-voorstelling, waarin bezoekers een eigen slaapkamer krijgen, gaat over eenzaamheid en contact en werd alleen maar urgenter door de afgelopen maanden van lockdown en ‘social distancing’.

 

Om deze bijzondere installatie-voorstelling in goede en gedesinfecteerde banen te leiden zijn we op zoek naar vrijwilligers!

 

Jouw rol
De werkzaamheden bij deze voorstelling hebben voornamelijk te maken met het corona-proof maken/houden van de speellocatie. Zo dienen deurknoppen en kranen gedesinfecteerd te worden en de lakens in de “slaapkamers” telkens verschoond. Daarnaast ligt er nog de taak van het scannen van de tickets bij binnenkomst en het eventueel begeleiden van het publiek.

Als vrijwilliger bieden we je een kijkje in de wereld van een bijzonder locatieproject, werk je samen met een klein maar gezellig team én krijg je de kans om de generale repetitie van de installatie-voorstelling bij te wonen! We vragen je om, afhankelijk van je beschikbaarheid, minimaal 2 diensten te werken. Een dienst duurt van 15:00 tot 19:00 óf van 18:30 tot eind. Afhankelijk van je dienst, verzorgen wij je avondeten.

We zijn ontzettend blij dat we dit project alsnog mogen realiseren, maar zijn ons er ook zeer van bewust dat dit voor sommige mensen risico’s met zich mee kan brengen. Het is daarom belangrijk dat je als vrijwilliger niet tot de risicogroep behoort, zoals gedefinieerd is door het RIVM.

 

Interesse?
Heb je vragen of heb je interesse om vrijwilliger te worden bij U bevindt zich hier? Stuur dan een mailtje naar: kelly.jacobs@springutrecht.nl


Foto: Anna van Kooij

& meer

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief