SPRING in Autumn XXXL
28 okt - 15 nov UTRECHT
 
 
 

SPRING start met pilot educatieprogramma voor mbo

 

SPRING wil studenten op een laagdrempelige manier kennis laten maken met performance art. Daarom start SPRING dit jaar met een pilot programma voor mbo-studenten: Fear + Happiness. Dit interactieve educatieprogramma tijdens SPRING draait om geluk en angst en moedigt studenten aan om kritisch te kijken naar voorstellingen over het kunstmatig creëren van deze gevoelens. Wat als wij angst en geluksgevoel in de toekomst zelf kunnen programmeren? 

Studenten kunnen twee projecten bezoeken: de Angstfabriek van Critical Mass en Happiness van Dries Verhoeven, waarna zij in gesprek gaan met elkaar én de makers. De insteek van het nagesprek wordt in overleg met de opleiding bepaald. Denk bijvoorbeeld aan een discussie over ethische dilemma’s die komen kijken bij het (ver)kopen van angst en geluk, de voor- en nadelen van technologie of humanoids in onze samenleving en / of het uitdenken en bouwen van Happiness en de Angstfabriek. 

Het educatieprogramma kan worden bezocht op maandag 20 mei 2019. Klik hier voor meer informatie of reserveer (voor 14 mei). 
 

& meer

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief