SPRING Performing Arts Festival
20-29 mei 2021 UTRECHT
 
 
 

SPRING gaat door als testevenement

 

We waren er al helemaal klaar voor maar we zijn ongelooflijk blij dat SPRING Performing Arts Festival dit jaar door kan gaan zoals gepland, van 20 tot en met 29 mei. Zojuist is bekendgemaakt door het ministerie van OCW dat SPRING een van de testevenementen is die plaats gaan vinden in de tweede helft van mei. Extra blij zijn we voor de kunstenaars die niet kunnen wachten om hun voorstellingen, performances, dans en verhalen op het podium te brengen. Na (deels) afgezegde festivaledities van SPRING en SPRING in Autumn verheugen we ons enorm op publiek in de zalen. Wij kijken ernaar uit om je weer te ontmoeten! Koop je kaarten hier.

Samen met onze partnerlocaties (Stadsschouwburg, Theater Kikker, de LiK, Fotodok, Locomotiefstraat en Het Huis Utrecht) zorgen we ervoor dat je onze voorstellingen veilig en prettig kunt bezoeken en volgen we de protocollen die de locaties al zorgvuldig hebben uitgewerkt. De capaciteit per zaal is afgestemd op 1,5 meter afstand houden. Ook vinden programma’s plaats op locaties waar veel ruimte is om bezoekers veilig te ontvangen. Een aantal kunstenaars heeft speciaal een voorstelling gemaakt rekening houdend met de beperkingen door de huidige maatregelen. Thuis kun je SPRING beleven met zes interactieve, online voorstellingen uit ons SPRING@home programma gemaakt door internationale kunstenaars.

De voorstellingen zijn enkel toegankelijk na het tonen van een negatief testbewijs.
Hoe werkt het testen voor SPRING? Lees hier wat je moet doen en waar je rekening mee moet houden.

Wat moet ik doen als ik al een kaartje heb?
We nemen je persoonlijk contact met je op als je al een kaartje hebt voor een van de SPRING voorstellingen.

Coronamaatregelen
We houden ons tijdens het festival natuurlijk aan de geldende coronamaatregelen. Ook zijn er soms specifieke maatregelen per locatie en voorstelling. In onze servicemails krijg je hierover meer informatie.

Verdere informatie
Voor alle informatie over testen voor testevenementen kun je terecht op deze website, een initiatief van Stichting Open Nederland.

Heb je een vraag voor ons, mail ons dan op het algemene e-mailadres info@springutrecht.nl of bel naar het algemene nummer: 030 2332032 (ma t/m do 10.00 – 17.00 uur). Voor specifieke vragen over je tickets mail naar kassa@springutrecht.nl

& meer