SPRING 2020
14 - 23 mei
 
 
 

SPRING 2020 gaat niet door

 

Tot onze grote spijt moeten we mededelen dat SPRING Performing Arts Festival van 14-23 mei 2020 niet door kan gaan. Gisteren heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen aangekondigd in verband met de corona-situatie. Alle bijeenkomsten zijn tot 1 juni in Nederland verboden, dus ook SPRING. We zoeken momenteel naar nieuwe opties waarbij we de schade voor de artiesten en andere betrokkenen zo klein mogelijk houden. We hopen o.a. dat we SPRING in Autumn in het najaar kunnen vergroten. Als er meer duidelijk is laten we dat weten. We nemen binnenkort contact op met de mensen die al een ticket voor SPRING 2020 had gekocht.
 
Het is een bittere pil, maar zeker nodig om het coronavirus onder controle te krijgen. We hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn. Let goed op elkaar (natuurlijk op gepaste afstand) en hopelijk tot in het najaar!

& meer

 
 

SPRING passe-partout

Is één avond niet genoeg en wil je je het hele festival lang onderdompelen in SPRING? Dan is een passe-partout iets voor jou! Pak nu je voordeel en koop een Early Bird passe-partout voor slechts € 68,- (i.p.v. € 88,-). 

Bestel
 
 
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief