SPRING in Autumn
27-29 okt UTRECHT
SPRING in Autumn
27-29 okt UTRECHT
 
 
 

Recensies

 

We hebben al prachtige recensies ontvangen van de voorstellingen op SPRING in Autumn!

"..een dansvoorstelling waar je iedereen naartoe zou willen sturen. Meeslepend, hoopvol, onroerend. En relevant."  
NRC Handelsblad over any attempt will end in crushed bodies and shattered bones*****

"We zagen hoe de groep uiteenvalt en weer bij weer bij elkaar komt. Tradities verbinden, dans verbindt; Supriyanto’s ambachtelijke boodschap is helder en ontroert.
Theaterkrant over IBUIBU BELU: Bodies of Borders, keuze van de criticus.

"Het plezier dat de performers scheppen in hun collectieve creatiedrift werkt aanstekelijk, en nodigt het publiek uit om zich los te maken van de ‘old world’ en de onbegrensde mogelijkheden van ‘new worlds’ te omarmen.
Theaterkrant over To Speak Light Pours Out, keuze van de criticus.

"SPRING does indeed open up the togetherness it stands for, while tapping into a broader, more paradoxically radical understanding of the ‘contemporary’ when it comes to the arts.
Movement Exposed over IBUIBU BELU: Bodies of Borders

"Toch wekt de herhaling en het doorzettingsvermogen van deze diverse groep actrices een bepaalde ontroering op. De uitvoering van de dans en muziek is verre van perfect, maar dat is juist het punt: een nieuwe taal leer je niet zomaar."
Theaterkrant over Ensaio Para Uma Cartografia

"Eigenlijk wil je geen moment missen. En wanneer ik toch echt even mijn benen moet strekken wil ik eigenlijk zeggen: zet hem even op pauze.
Theaterkrant over Together

"Virtuoos en snel voetenwerk en een bom van energie. En volgens het affiche hoeven we eigenlijk alleen op hun voeten te letten. Dat is niet helemaal waar. The Ecstatic begint weliswaar virtuoos, maar ontwikkelt zich in uiteenlopende scènes juist in veel meer dan een simpele demonstratie van begaafd voetenwerk."
Theaterkrant over The Ecstatic

"De werking van onze verbeelding is een fascinerend onderwerp waarover je veel langer dan twee uur zou kunnen fantaseren. Andrea Božić en Julia Willms weten met How To Exit A Reality (Attempt 1 of 19) over het concept van werkelijkheid te mijmeren op een fascinerende, bevreemdende en meditiatieve manier."
Theaterkrant over How To Exit A Reality (Attempt 1 of 19), keuze van de criticus

"Die tendens van verrassing, waarbij nieuwe elementen uit alle hoeken kunnen komen, blijft tot het einde aanwezig. Onder andere doordat het ruimtelijke speelveld steeds wordt uitgebreid en voelbaar wordt gemaakt met dans, muziek en licht. We draaien voortdurend onze hoofden, sommige bezoekers veranderen van plek of lopen naar de overkant om te kunnen zien waar de volgende lichaamsecho vandaan komt.
Theaterkrant over 7

& meer

 
 

SPRING passe-partout

Bestel