SPRING 2020
14 - 23 mei
 
 
 

OPEN CALL PARTICIPANTS SPRING ACADEMY 2020

 

SPRING Performing Arts Festival 2020 is op zoek naar (beginnende) kunstenaars en studenten: Makers, choreografen, scenografen, dramaturgen, dancers, actors, performers, writers, curatoren, onderzoekers en politieke betrokkenen die graag meer zouden willen leren tijdens de masterclasses & SPRING Intensive van SPRING Academy 2020. Ontmoet andere jonge kunstenaars én artiesten die dit jaar op SPRING optreden.

Dit jaar bieden wij je drie open call programma’s aan:

Met het thema van dit jaar, Creating Togetherness, belooft SPRING Academy een inspirerende samenkomst van artistieke geesten en lichamen in het huis Utrecht! We onderzoeken vragen als: wat betekent het om mens te zijn? En wat is de verhouding tussen jouw lichaam en de omgeving?

De deadline voor de inschrijvingen is 14 april. Je kunt de SPRING Academy pagina bezoeken voor meer informatie over de masterclasses en de intensive.
 

MEER INFORMATIE


We kijken er naar uit om je dit jaar te zien bij SPRING Academy!

& meer

 
 

SPRING passe-partout

Is één avond niet genoeg en wil je je het hele festival lang onderdompelen in SPRING? Dan is een passe-partout iets voor jou! Pak nu je voordeel en koop een Early Bird passe-partout voor slechts € 68,- (i.p.v. € 88,-). 

Bestel
 
 
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief