SPRING presenteert drie voorstellingen
in november, december en januari
 
 
 

Nu in de verkoop: eerste drie voorstellingen en Early Bird passe-partout!

 

SPRING presenteert met trots de eerste drie voorstellingen van SPRING 2020!De Portugese theatermaker Mónica Calle toont een hypnotiserend pleidooi voor imperfectie, saamhorigheid en vrouwelijkheid in Ensaio para uma cartografia. Twaalf actrices – een cast die de diversiteit van de mensheid en die van de vrouw laat zien - proberen klassieke dansroutines uit te voeren en een complexe symfonie te spelen.Choreograaf Florentina Holzinger -bekend om haar overrompelende en rauwe theater- onderzoekt in TANZ aan de hand van "actieballet" het vrouwelijk lichaam als special effects machine. Een zoektocht naar perfectie in een vluchtige wereld waarin het rauwe wordt omgezet in het sublieme.


In The Ecstatic brengen Jeremy Nedd en het gezelschap Impilo Mapantsula de energieke dansvorm pantsula die tijdens de Apartheid in Zuid-Afrika ontstond, samen met de spirituele danstraditie praise break. Op het podium bereiken zes pantsula dansers extase in een bom van energie.

Wil je al deze voorstellingen en nóg meer zien op het festival? Pak dan nu je voordeel en koop een Early Bird passe-partout voor slechts € 68,- (i.p.v. € 88,-). Klik hier voor meer informatie & de algemene voorwaarden.

 

Programma     Passe-partout

& meer

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief