Maak deel uit van de voorstelling Collection of Spectators

 

Collection of Spectators is een voorstelling en een expositie ineen. De Portugese theatermaakster Raquel André verzamelt mensen. Na haar verzameling van geliefden, verzamelaars en kunstenaars zijn nu de toeschouwers aan de beurt. Wie is die toeschouwer eigenlijk? Wat is hun relatie met kunst? En wat beleven zij als ze toeschouwer zijn? Om deze voorstelling te kunnen maken zijn we op zoek naar 10 theaterbezoekers die op het toneel willen praten over wat kunst voor hen betekent. Welke voorstelling of muziek of kunstwerk heeft een onvergetelijke indruk op je gemaakt? Heeft kunst je (kijk op het) leven veranderd?

In de week voor de voorstelling vindt een serie intensieve workshops plaats, waarin de deelnemers (schrijf)oefeningen doen, herinneringen ophalen en ervaringen delen. De voorstelling wordt gevormd uit het materiaal van de workshops. De laatste dagen wordt er gerepeteerd. Er zijn geen vaste teksten, dus je hoeft niets uit je hoofd te leren en je hoeft ook geen toneel te spelen of te kunnen dansen. Het gaat om jouw ervaring als toeschouwer.

De voertaal van de workshops en de voorstelling is Engels. Deelname is gratis en voor de voorstelling is een kleine vergoeding beschikbaar.

Data workshops: 21 t/m 27 oktober
vrijdag 21, maandag 24 en dinsdag 25 oktober van 19.00 uur tot 22.00 uur
zaterdag 22 en zondag 23 oktober van 14.00 uur tot 18.00 uur
woensdag 26 oktober van 19.00 uur tot 23.00 uur
Voorstelling: donderdag 27 oktober, 19.00 uur tot 20.30 uur (deelnemers aanwezig om 17.00 uur) in de Stadsschouwburg Utrecht

Dus ben je 18 jaar of ouder, spreek je goed Engels, ben je beschikbaar op de bovengenoemde data en tijden en ben je bezoeker van de Stadsschouwburg Utrecht/SPRING of ARK Utrecht?

Meld je dan aan via dit formulier

Meer informatie op www.collectionofspectators.com

 
 

SPRING passe-partout