Festivalinfo

Jaarlijks presenteert SPRING twee festivals in Utrecht; het tiendaagse SPRING Performing Arts Festival in mei en het driedaagse SPRING in Autumn in het najaar. Tijdens SPRING zie je hedendaags theater, dans en nog véél meer in het centrum van Utrecht. 

SPRING Performing Arts Festival 2022 vindt plaats van 12 - 21 mei 2022.

Het programma van aankomend festival is bekend. Klik snel hier om de voorstellingen te bekijken en je kaarten te kopen.

Wil je meer weten over de performances, zoals achtergrondinformatie, weetjes en blogs? Houd onze socials en de website in de gaten voor meer nieuwtjes of luister onze podcast: SPRING in het diepe, met elke donderdag een nieuwe aflevering. Ook het digitaal magazine staat weer online, boordevol interviews, verhalen en tips voor het aankomend festival. Lees hem hier!

Doe mee met onze festivalcampagne! Are you there? We zijn overal. Maar waar zijn we ècht en bewust: zowel lichamelijk als geestelijk? Hoe en waar ontmoeten we elkaar en maken we echt contact? Samen met jou willen we een levend standbeeld maken dat niet kan bestaan zonder onderlinge verbinding en samenwerking. Doe je mee? Ga naar de homepage en lever een bijdrage aan dit unieke standbeeld.

 
 

SPRING passe-partout

Bestel