SPRING 2020
14 - 23 mei
 
 
 

SPRING zoekt vrijwilligers!

Welkom op de vrijwilligerspagina van SPRING Performing Arts Festival! Ben jij er klaar voor om onderdeel te worden van een internationaal festival dat plaatsvindt van 14 t/m 23 mei en die echte festivalsfeer te ervaren? Je vervult samen met meer dan 80 andere vrijwilligers een onmisbare rol, want met jouw hulp kunnen we ook dit jaar weer een succesvolle editie neerzetten! Ervaring is niet nodig, met een gezonde dosis enthousiasme en inzet ben je meer dan welkom! We geven je graag meer informatie over de verschillende uitdagende functies en hoe je je kunt aanmelden. 
 

Je kunt kiezen uit de volgende teams:
  • Publieksbegeleider                 Je bent behulpzaam, vriendelijk en representatief 
  • Kassamedewerker                   Ontvang bezoekers van SPRING en help ze aan hun kaartjes 
  • SPRING Guide                          Verdiep je in het programma en maak anderen enthousiast 
  • SPRING Reporter                     Schrijf, film of blog over alles wat SPRING te bieden heeft 
  • SPRING Flex team                   Je houdt van onverwachte diensten met afwisselende klussen 
  • Crewcatering team                 Help met het bereiden van lunch en verwelkom gasten bij het diner

 

MELD JE HIER AAN  
 

Wat biedt SPRING jou? 

Vrijwilligerswerk bij SPRING biedt jou een superleuke en leerzame ervaring! Als vrijwilliger bieden we jou een bijzonder kijkje in de wereld van een internationaal, vernieuwend performancefestival. Je gaat aan de slag in een gezellig team, doet werkervaring op en je krijgt de kans om de voorstellingen te bezoeken! 

Daarnaast bieden wij jou natuurlijk ook weer de volgende leuke extra’s:

  • Een écht SPRING t- shirt en festivalpasje
  • Vrijkaartjes voor de voorstellingen (1 per gewerkte dienst)
  • Bijpassende trainingen afhankelijk van je functie
  • Lunch/diner afhankelijk van je dienst
Wat vragen wij van je? 

Inzet, enthousiasme en betrouwbaarheid zijn heel belangrijk om voor jou en voor ons er een geslaagd festival van te maken. We vragen je om, afhankelijk van je beschikbaarheid en functie, minimaal 4 diensten te werken. Een dienst duurt gemiddeld tussen de 4 à 6 uur. Zo word je echt onderdeel van het festival!
 

Hoe kun je je aanmelden? 

1. We ontvangen je aanmelding graag via deze link. Hier kun je je gegevens, je favoriete functies en een korte motivatie invullen.
2. Wij nodigen je vanaf half maart uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen welke functie het beste bij je past en geven wij je alle informatie die je nodig hebt om goed te kunnen starten als vrijwilliger. Welkom bij het team! 
3. Wij zullen je vervolgens via de mail op de hoogte houden van belangrijke data en praktische zaken, zoals de vrijwilligersbijeenkomst en je rooster. 

Vragen? 

Heb je vragen of heb je interesse om vrijwilliger te worden tijdens het tiendaagse festival? Super leuk! Stuur ons een mailtje via vrijwilligers@springutrecht.nl

Tot snel!

Groetjes,
Anita & Chanelva
Vrijwilligerscoördinatoren SPRING 2020

 
 

SPRING passe-partout

Is één avond niet genoeg en wil je je het hele festival lang onderdompelen in SPRING? Dan is een passe-partout iets voor jou! Pak nu je voordeel en koop een Early Bird passe-partout voor slechts € 68,- (i.p.v. € 88,-). 

Bestel
 
 
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief