SPRING in Autumn XXXL
28 okt - 15 nov UTRECHT
 
 
 

SPRING zoekt vrijwilligers!

Vol enthousiasme organiseren we dit jaar een uitgebreidere versie van Spring in Autumn en daar hebben we jou bij nodig! Ben jij er klaar voor om onderdeel te worden van een internationaal festival dat plaatsvindt van 28 oktober t/m 15 november 2020 en die echte festivalsfeer te ervaren? Je vervult samen met vele andere vrijwilligers een onmisbare rol, want met jouw hulp kunnen we ook dit najaar een succesvolle editie neerzetten! Ervaring is niet nodig, met een gezonde dosis enthousiasme en inzet ben je meer dan welkom!

Bekijk hieronder de verschillende functies waaruit je kunt kiezen. Kom je er niet uit welke functie jou het meeste aanspreekt? Dan gaan we samen op zoek naar de best passende functie!

Je kunt kiezen uit de volgende teams:

 • Publieksbegeleider                 Je bent behulpzaam, vriendelijk en representatief 
 • Kassamedewerker                   Ontvang bezoekers van SPRING en help ze aan hun kaartjes 
 • SPRING Guide                          Verdiep je in het programma en maak anderen enthousiast 
 • SPRING Reporter                     Schrijf, film of blog over alles wat SPRING te bieden heeft 
 • SPRING Flex team                   Je houdt van onverwachte diensten met afwisselende klussen 
 • Crewcatering team                 Help met het bereiden van lunch en verwelkom gasten bij het diner

 

MELD JE HIER AAN  
 

Wat biedt SPRING jou? 

Vrijwilligerswerk bij SPRING biedt jou een super leuke en leerzame ervaring! Dit is je kans om onderdeel te worden van een internationaal festival en er achter te komen hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Daarnaast leer je nieuwe mensen kennen en word je onderdeel van een hecht team. Verder krijg je van ons:

 • De mogelijkheid om bijpassende trainingen te volgen
 • Een SPRING crew shirt en een vrijwilligerspas
 • Lunch/diner afhankelijk van je diensttijden
Wat vragen wij van je? 

Inzet, enthousiasme en betrouwbaarheid zijn heel belangrijk om voor jou en voor ons er een geslaagd festival van te maken. Daarnaast vragen we je om, afhankelijk van je beschikbaarheid en functie, minimaal 4 diensten te werken. Een dienst duurt gemiddeld tussen de 4 à 6 uur.

We zijn ontzettend blij dat we deze editie kunnen realiseren, maar zijn ons er ook zeker van bewust dat dit voor sommige mensen risico’s met zich mee kan brengen. Het is daarom belangrijk dat je als vrijwilliger je houdt aan de coronamaatregelen zoals opgesteld door de Rijksoverheid.

Hoe kun je je aanmelden? 
 1. Je kan je aanmelden via www.festivalroosters.nl/app/spring/aanmelden met je naam, telefoonnummer en je favoriete functie.
 2. Wij nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen welke functie het beste bij je past en geven wij je alle informatie die je nodig hebt om goed te kunnen starten als vrijwilliger. Welkom bij het team!
 3. Wij zullen je vervolgens via de mail op de hoogte houden van belangrijke data en praktische zaken, zoals de vrijwilligersbijeenkomst en je rooster.
Vragen? 

Die beantwoorden we graag. Stuur een mailtje naar vrijwilligers@springutrecht.nl of bel +31 (0)30 2332032 en vraag naar Anita.

Hopelijk zien we je snel bij SPRING!

Groetjes,

Anita

Vrijwilligerscoördinator SPRING in Autumn 2020

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief