SPRING presenteert drie voorstellingen
in november, december en januari
 
 
 

SPRING zoekt vrijwilligers!

Nadat we de voorstelling Spectrum tijdens SPRING in Autumn XXXL moesten afgelasten, zijn we samen met Schweigman& op zoek gegaan naar vervangende data. En die hebben we inmiddels gevonden! Van 25 november t/m 20 december presenteren we deze theatrale lichtinstallatie weer in de Loods aan Locomotiefstraat 8, en daar hebben we jouw hulp hard bij nodig!

Wat biedt SPRING jou? 

Als vrijwilliger bij Spectrum krijg je een kijkje achter de schermen bij een bijzondere theatrale installatie, wordt je onderdeel van een gezellig team, én mag je gratis met een vriend(in) naar een van de middagvoorstellingen! We hebben elke dag kaarten voor vrijwilligers gereserveerd voor de eerste 2 voorstellingen, om 13:00 en 14:15 uur (m.u.v. 5 en 6 december, dan gaat het om 11:00 en 12:15 uur). Ook krijg je een SPRING T-shirt en mondkapje, en bij de middagshift een lunchpakketje.

Wat vragen wij van je? 

We zijn op zoek naar publieksbegeleiders die bezoekers verwelkomen en begeleiden, tickets scannen, de installatie tussen de voorstellingen door prepareren voor nieuwe bezoekers, en allerhande overige klusjes willen doen. Ervaring is niet nodig, met een gezonde dosis enthousiasme en inzet ben je meer dan welkom!

De speeldagen zijn wekelijks van woensdag t/m zondag, en er zijn elke dag 3 vrijwilligers nodig van 12:30 – 18:30 uur en 3 van 18:30 – 21:45 uur. (Met uitzondering van 5 en 6 december, op die dagen zijn de diensten van 10:30 – 15:30 en 15:30 – 18:45 uur.)

We vragen je om minimaal 4 diensten te werken, die worden ingepland op basis van je beschikbaarheid. Mocht je echt niet zo vaak kunnen, maar toch graag willen helpen, dan is wat minder eventueel ook mogelijk.

Hoe kun je je aanmelden? 

Wil jij ons een handje helpen? Wat fijn! Stuur een mailtje naar vrijwilligers@springutrecht.nl en geef door

  1. welke dagen je beschikbaar bent
  2. hoeveel diensten je zou willen werken
  3. welke voorstelling je zou willen bezoeken
  4. zo nodig eventuele dieetvereisten (vega/vegan/allergieën e.d.)

We kijken er naar uit je te ontmoeten bij Spectrum. Hopelijk tot snel!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief