SPRING Performing Arts Festival
16 - 25 mei 2019
 
 
 

SPRING passe-partout

KIES VOOR DE EARLY BIRD PASSE-PARTOUT!

Wil je de volledige festivalervaring en weet je nu al dat je veel voorstellingen wilt bezoeken? Ga dan voor een Early Bird passe-partout! Deze schaf je nu aan voor slechts €68,- in plaats van het reguliere tarief van €88,-. Met de passe-partout heb je toegang tot alle voorstellingen van de zevende editie van SPRING. Je kan direct na het aanschaffen tickets bestellen voor de voorstellingen die jij wilt zien én de tickets worden automatisch op je passe-partout geladen. Daarnaast word je op de hoogte gehouden over alles wat er op het festival speelt en in het bijzonder de voorstellingen die je bezoekt. Je bent dus van alle gemakken voorzien!

De eerste drie namen van het festival zijn al bekend! De voorstelling Attractor zal het festival openen, in 10000 gestures worden 10.000 unieke bewegingen getoond en een humanoid spreekt ons toe in Uncanny Valley. Het volledige programma bestaat uit 21 (internationale) producties met meer dan 80 voorstellingen! Op 28 maart maken we de rest van het programma bekend, dus hou de website en onze social media in de gaten.

Je kunt de Early Bird passe-partout nog tot en met 27 maart voor €68,- ipv €88,- aanschaffen. Koop je passe-partout hier!

& meer

Kies voor de Early Bird passe-partout! Kies voor de Early Bird passe-partout!

Pak nu je voordeel! Schaf de Early Bird passe-partout aan.

nieuws
 
Eerste drie voorstellingen en Early Bird passe-partout in de verkoop! Eerste drie voorstellingen en Early Bird passe-partout in de verkoop!

Met trots presenteert SPRING vandaag de eerste drie voorstellingen van SPRING 2019!

nieuws
 
 
 

SPRING passe-partout

Wil je helemaal niks missen van het festival en weet je nu al dat je veel voorstellingen wilt bezoeken? Pak dan nu je voordeel en koop de Early Bird passe-partout voor slechts €68,- ipv. €88,-

Bestel
 
 
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief