SPRING Performing Arts Festival
20-29 mei 2021 UTRECHT
 
 
 

Kaartverkoop

E-TICKETS
  • In verband met het coronavirus is het alleen mogelijk om online een ticket te kopen. Je kunt tot de aanvang van de voorstelling tickets online kopen via springutrecht.nl. Laat je ticket scannen op je telefoon of tablet bij de toegangscontrole. Aan de deur is het niet mogelijk om een ticket te kopen.
  • Kom je met je huishouden? Reserveer dan samen je kaartjes in 1 bestelling. Zit je liever niet samen? Reserveer dan afzonderlijk van elkaar. Daar houden we dan rekening mee in de zaalopstelling.
  • Als je verkoudheidsklachten hebt moeten we je helaas vragen om thuis te blijven. Als je je voor 10.00 uur op de dag van de voorstelling ziek meldt via kassa@springutrecht.nl, kun je jouw aankoopbedrag terugkrijgen. Meld je echter het liefst een dag voor aanvang af, dan kunnen we mensen benaderen op de wachtlijst en iemand anders blij maken met je ticket(s).
  • Meer weten over wat we doen tegen corona? Bekijk springutrecht.nl/corona

PRIJZEN

Prijzen verschillen per voorstelling. Kortingen zijn beschikbaar voor CJP-pashouders, studenten en U-pashouders. Er is ook een last-minute studentenprijs van € 10, die is online te koop vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Let op: korting alleen op vertoon van pas en/of legitimatie bij de toegangscontrole. 
 

GEEF EEN TOEGIFT

Geef een Toegift: koop een extra ticket voor iemand die het zelf niet kan betalen.

In het hele land wordt publiek gevraagd een extra entreekaartje te kopen voor iemand die zelf niet de financiële mogelijkheden heeft om een ticket voor een voorstelling te kopen. Ook SPRING doet mee aan deze actie. Wij vragen je een donatie te doen, zodat ook dit publiek kan genieten van SPRING. Hiermee zetten we samen in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen we de verbindende kracht van kunst en cultuur in onze samenleving.

 

ZO WERKT 'GEEF EEN TOEGIFT'

 
ALGEMENE VOORWAARDEN
  • Kom op tijd. Na aanvang van de voorstelling is toegang niet meer mogelijk
  • Reeds gekochte kaarten kunnen niet geretourneerd of geruild worden (behalve in geval van verkoudheidsklachten, zie hierboven).
  • De e-tickets zijn ook te scannen op je tablet en je telefoon. Zet de helderheid van je scherm op de hoogste stand.
  • Wijzigingen in het programma onder voorbehoud
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief