SPRING Performing Arts Festival
12 - 21 mei 2022 UTRECHT
 
 
 

Kaartverkoop

PRIJZEN

Prijzen verschillen per voorstelling. Kortingen zijn beschikbaar voor CJP-pashouders, studenten en U-pashouders. Studenten kunnen ook last-minute een kaartje voor een voorstelling kopen. Dit is mogelijk vanaf een uur voor aanvang en kost €10,-. Het is niet mogelijk om met Podium Cadeaukaart te betalen.

UU en HKU THTRPS

Studenten van de bachelor- of masteropleiding Media en Cultuur aan de Universiteit Utrecht en studenten van de HKU kunnen met de THTRPS vrijwel onbeperkt naar voorstellingen van Het Huis Utrecht, Theater Kikker, SPRING en Stadsschouwburg Utrecht. De pas is te koop via Stadsschouwburg Utrecht
Vanaf één week voor de datum van de voorstelling kunnen THTRPS-houders een 0-euro ticket bestellen voor de voorstellingen van SPRING in Autumn. Activeer je THTRPS bij SPRING door een foto van je pas te sturen naar kassa@springutrecht.nl. Je krijgt dan per mail verdere instructies.

CORONAMAATREGELEN
  • De voorstellingen van SPRING in Autumn 2021 zijn toegankelijk met een verplicht coronatoegangsbewijs. Lees hier hoe dit werkt.
  • Als je verkoudheidsklachten hebt moeten we je helaas vragen om thuis te blijven. Als je je voor 10.00 uur op de dag van de voorstelling ziek meldt via kassa@springutrecht.nl, kun je jouw aankoopbedrag terugkrijgen. Meld je echter het liefst een dag voor aanvang af, dan kunnen we mensen benaderen op de wachtlijst en iemand anders blij maken met je ticket(s).
  • Meer weten over wat we doen tegen corona? Bekijk springutrecht.nl/corona

Heb je nu al vragen over het programma en festival dan kun je ons het beste mailen via info@springutrecht.nl. 
Specifieke vragen over je tickets kun je mailen naar kassa@springutrecht.nl.

GEEF EEN TOEGIFT

Geef een Toegift: koop een extra ticket voor iemand die het zelf niet kan betalen.

In het hele land wordt publiek gevraagd een extra entreekaartje te kopen voor iemand die zelf niet de financiële mogelijkheden heeft om een ticket voor een voorstelling te kopen. Ook SPRING doet mee aan deze actie. Wij vragen je een donatie te doen, zodat ook dit publiek kan genieten van SPRING. Hiermee zetten we samen in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen we de verbindende kracht van kunst en cultuur in onze samenleving.

ZO WERKT 'GEEF EEN TOEGIFT'

 
ALGEMENE VOORWAARDEN
  • Kom op tijd. Na aanvang van de voorstelling is toegang niet meer mogelijk
  • Reeds gekochte kaarten kunnen niet geretourneerd of geruild worden (behalve in geval van verkoudheidsklachten, zie hierboven).
  • De e-tickets zijn ook te scannen op je tablet en je telefoon. Zet de helderheid van je scherm op de hoogste stand.
  • Wijzigingen in het programma onder voorbehoud