Kaartverkoop info

ALGEMENE VOORWAARDEN
  • Kom op tijd. Na aanvang van de voorstelling is toegang niet meer mogelijk
  • Reeds gekochte kaarten kunnen niet geretourneerd of geruild worden
  • Wijzigingen in het programma onder voorbehoud
 
UU EN HKU THTRPS

Studenten van de bachelor- of masteropleiding Media en Cultuur aan de Universiteit Utrecht en studenten van de HKU kunnen met de THTRPS vrijwel onbeperkt naar voorstellingen van Het Huis Utrecht, Theater Kikker, SPRING en Stadsschouwburg Utrecht. De pas is te koop via Stadsschouwburg Utrecht
Vanaf één week voor de datum van de voorstelling kunnen THTRPS-houders een 0-euro ticket bestellen voor de voorstellingen van SPRING 2022 op de deelnemende locaties. Activeer je THTRPS bij SPRING door een foto van je pas te sturen naar kassa@springutrecht.nl. Je krijgt dan per mail verdere instructies.

 
KASSA FESTIVALHART

De kassa in het Festivalhart Stadsschouwburg Utrecht is tijdens het festival dagelijks geopend vanaf 10.00 uur tot een kwartier na aanvang van de laatste voorstelling. Hier kun je kaarten kopen voor alle voorstellingen. Aan de kassa kun je alleen met pin betalen.

 

TOEGANKELIJKHEID

Op deze pagina vind je onze algemene toegankelijkheidsinformatie. Specifieke toegankelijkheids informatie per voorstelling vind je op de voorstellingspagina. Rolstoelplaatsen kun je reserveren door een e-mail te sturen aan kassa@springutrecht.nl 

 

GEEF EEN TOEGIFT

In het hele land wordt publiek gevraagd een extra entreekaartje te kopen voor iemand die zelf niet de financiële mogelijkheden heeft om een ticket voor een voorstelling te kopen. Ook SPRING doet mee aan deze actie. Wij vragen je een donatie te doen, zodat ook dit publiek kan genieten van SPRING. Hiermee zetten we samen in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen we de verbindende kracht van kunst en cultuur in onze samenleving.
 

ZO WERKT 'GEEF EEN TOEGIFT'

 

PRIVACYBELEID

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Lees hier ons privacy statement voor meer informatie. Mocht je ondanks onze zorgvuldige omgang met je gegevens niet in onze database terecht willen komen, dan bieden we de mogelijkheid om anoniem kaarten te kopen via de website met 'Login zonder account'. Ook is het mogelijk om anoniem kaarten te kopen via de centrale kassa in het Festivalhart Stadsschouwburg Utrecht.  

 
 

SPRING passe-partout

Bestel