SPRING Performing Arts Festival
20-29 mei 2021 UTRECHT
 
 
 

Kaartverkoop

KAARTVERKOOP

De kaartverkoop voor SPRING 2021 is gestart. SPRING Performing Arts Festival 2021 gaat door als testevenement! Dit betekent dat alle voorstellingen enkel toegankelijk zijn door het tonen van een negatieve testuitslag voor corona. Hoe dat werkt? Lees hier alles over testen voorafgaand aan de voorstellingen.

Je koopt je kaartje zonder risico: mocht een voorstelling niet doorgaan dan krijg je je geld terug (of je kunt het bedrag doneren). Als je een kaartje voor een van onze festivalprogramma’s koopt, informeren we je ruim op tijd nog verder via een servicebericht. 

E-TICKETS
  • Kom je met je huishouden? Reserveer dan samen je kaartjes in 1 bestelling. Zit je liever niet samen? Reserveer dan afzonderlijk van elkaar. Daar houden we dan rekening mee in de zaalopstelling.
  • Als je verkoudheidsklachten hebt moeten we je helaas vragen om thuis te blijven. Als je je voor 10.00 uur op de dag van de voorstelling ziek meldt via kassa@springutrecht.nl, kun je jouw aankoopbedrag terugkrijgen. Meld je echter het liefst een dag voor aanvang af, dan kunnen we mensen benaderen op de wachtlijst en iemand anders blij maken met je ticket(s).
  • Meer weten over wat we doen tegen corona? Bekijk springutrecht.nl/corona
TESTEN BIJ BEZOEK AAN ONZE PROGRAMMA'S

Lees hier alles over testen voorafgaand aan de voorstellingen.

KOOP JE KAARTJE ONLINE 

We hebben besloten om dit jaar alleen kaartjes via onze website te verkopen. Er zijn dus geen kassa's op de festivallocaties. Zo weet je zeker dat je een plek hebt voor een voorstelling en dat je tijd hebt om een test te doen. Bovendien beperken we op deze manier reisbewegingen en fysiek contact bij de balie.

Voor bezoekers aan de Stadsschouwburg is er een informatiebalie van SPRING in de entree van 20 t/m 25 mei en 27 t/m 29 mei van 12.00 tot 21.00 uur. Op andere festivallocaties staan onze medewerkers voor je klaar voorafgaand aan je bezoek.

Heb je nu al vragen over het programma en festival dan kun je ons het beste mailen via info@springutrecht.nl. 
Specifieke vragen over je tickets kun je mailen naar kassa@springutrecht.nl.

PRIJZEN

Prijzen verschillen per voorstelling. Kortingen zijn beschikbaar voor CJP-pashouders, studenten en U-pashouders.

GEEF EEN TOEGIFT

Geef een Toegift: koop een extra ticket voor iemand die het zelf niet kan betalen.

In het hele land wordt publiek gevraagd een extra entreekaartje te kopen voor iemand die zelf niet de financiële mogelijkheden heeft om een ticket voor een voorstelling te kopen. Ook SPRING doet mee aan deze actie. Wij vragen je een donatie te doen, zodat ook dit publiek kan genieten van SPRING. Hiermee zetten we samen in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen we de verbindende kracht van kunst en cultuur in onze samenleving.

 

ZO WERKT 'GEEF EEN TOEGIFT'

 
ALGEMENE VOORWAARDEN
  • Kom op tijd. Na aanvang van de voorstelling is toegang niet meer mogelijk
  • Reeds gekochte kaarten kunnen niet geretourneerd of geruild worden (behalve in geval van verkoudheidsklachten, zie hierboven).
  • De e-tickets zijn ook te scannen op je tablet en je telefoon. Zet de helderheid van je scherm op de hoogste stand.
  • Wijzigingen in het programma onder voorbehoud