SPRING 2020
14 - 23 mei
 
 
 

Kaartverkoop

SPRING moedigt online kaartverkoop aan door €2 korting te geven per online kaart. Je kunt tot een kwartier voor aanvang van de voorstelling tickets online kopen via springutrecht.nl. SPRING maakt gebruik van e-ticketing. Laat je ticket scannen op je telefoon of tablet bij de toegangscontrole.

PRIJZEN

Prijzen verschillen per voorstelling. Kortingen zijn beschikbaar voor CJP-pashouders, studenten en U-pashouders. Let op: korting alleen op vertoon van pas en/of legitimatie aan de avondkassa en bij de toegangscontrole.

Naar meerdere voorstellingen? Overweeg dan een passe-partout aan te schaffen, waarmee je toegang krijgt tot alle voorstellingen. Combi-tickets geven je toegang tot twee geselecterde voorstellingen op dezelfde dag. 

Meer over de passe-partout       Combi-tickets (informatie volgt)
 

CENTRALE KASSA

De centrale kassa in het Festivalhart in Stadsschouwburg Utrecht is dagelijks geopend vanaf 14.00 uur. Hier kun je kaarten kopen voor alle voorstellingen van SPRING 2020. Voor de voorstellingen op de locaties buiten Stadsschouwburg Utrecht zijn de tickets aan de centrale kassa tot maximaal een uur voor aanvang van die voorstelling te koop.
Op de volgende locaties kun je vanaf een uur voor aanvang tickets kopen voor de voorstellingen die daar te zien zijn: Theater Kikker, Het Huis Utrecht, Jaarbeurs, Wolvenplein en Stefanuskerk.

Aan de kassa’s van SPRING kun je alleen met pin betalen. Cash en creditcards worden niet geaccepteerd.
 

GEEF EEN TOEGIFT


Geef een toegift: koop een extra ticket voor iemand die het zelf niet kan betalen.

In het hele land wordt publiek gevraagd een extra entreekaartje te kopen voor iemand die zelf niet de financiële mogelijkheden heeft om een ticket voor een voorstelling te kopen. Ook SPRING doet mee aan deze actie. Wij vragen je een donatie te doen, zodat ook dit publiek kan genieten van SPRING. Hiermee zetten we samen in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen we de verbindende kracht van kunst en cultuur in onze samenleving.

 

Zo werkt 'Geef een Toegift'

 

REGELS

  • Kom op tijd. Na aanvang van de voorstelling is toegang niet meer mogelijk.

  • Reeds gekochte kaarten kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

  • De e-tickets zijn ook te scannen op je tablet en je telefoon. Zet de helderheid van je scherm op de hoogste stand.

  • Wijzigingen in het programma onder voorbehoud

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief